Kesinlikle al, benim evin uygun değil şu an o yüzden almıyorum ama ev alıp taşınınca alacağım derhal. Evin yeniyse çok eşik yoksa al. Akşamları çocuk uyuyunca salarsın eve, sabah temiz başlarsın güne
Kızım yavrum evladım sen iyi misin esin alalım mi demiş balıklama atla çabuk hatta kalk üstünü başını giy hemen şimdi al deli misin sen beklenir mi böyle Bi post açılır mi uç çabuk simdiden Bi kullan o zaman bunca zaman ne halt etmeye almadim diye kafanı duvara vurursun robot süpürge elim ayağım benim... şimdi tek tek sayıyorum Madde 1=> kesinlikle büyük temizlik için değil günlük temizlik için uygundur Madde 2=> halılara çıkar kapı eksiklerine gecer fakat hali püsküllü olmayacak çünkü takılır esikler çok yüksek olmayacak Madde 3=> eşyaların yüksek olursa ayaklı eşya tiplerinden yani her yere girer sen zahmet etme Madde 4 => halıları kaldırma olayı yok haritalama özelliği sayesinde girmesini istemediğin her yeri sen isaretliyorsun o girmiyor zaten ee akıllı süpürge bu Madde 5 => Eger süpürgeyi bugün aldırmazsan tuvalet terliğini burdan oraya fırlatırım sana
1,486,349 soru
24,300,067 cevap
344,014 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın