0 oy
1,182 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (161 puan) tarafından
Evet kızlar cok anlatmıstım bir bucuk senelik evliliğimde kayınvalidemin esime olan düskünlüğünden iki kere bosanma asamasına gelmistik. Görümcem de bana abimin maddi manevi önceliği biziz sen dısarda durcaksın ayarı vermisti evliliğimizin basında. Esim asker yıllardır sırtına binmisler sen ağasın sen paşasın diyerek. Bunda sıkıntı yok ben hayatında değildim. Ben sağlıkcıyım atama bekliyorum. Görümcem de ilahiyat mezunu öğretmen olcak o da atama bekliyo. Abimin önceliği biziz ayarını esim ona yedirdiği için bu seferde benim bulunduğum ortamlarda " Ay koca parası yiyen de ne bileyim.. Koca parası yemek ne yaaa. Ay anne ben atanayım koca falan umrumda olmaz bi insanın neden kocası olur ki zaten ıyyyy öğğğ koca ne yaa " diyo. Güya ben abisinin parasını yiyorum ya koca parası yiyorum ya hani. Iyy öğğğ ne demek ya. Gerizekalı. Güya atanamadım diye evlendiğimi abisinin parası için evlendiğimi ima ediyo bana. 1 bucuk senedir evliyim hem bosanma kaoslarıyla mücadele ettim hem de kpss calıstım atanmama da az kaldı cok sükür. Ayrıca calısmıyosam tabiki kocamın parasını yicem. İlâhiyat mezunu söz de hacı hoca gecinirler ama dinen erkeğin kadına bakmakla yükümlü olduğunun bilincinde değil. Bu iğrenc ithamlar beni cok yaralıyo kızlar. Aileme de anlatamıyorum cok bunaldım. 

50 Cevaplar

0 oy
(7,445 puan) tarafından
Kiiz koca parasi neysede abi parasi yiyeni gör sen iyyy de sende :))
-Reklam-
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Koca bulamamış seni kıskanıyor zaarr
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Böyleleri öğretmen olmasın nolur ya. Nasıl bir yetişiyo
0 oy
(586 puan) tarafından
Ya boyleleri evlense kendi parasini saklayip koca parasi yer kiz bhyuk laflar bunlar evlenen tabiki koca parasi yiyecek ev hanimi olunca sanki yan gelip yatiyo onune yemegini koyuyo camasir tmizlik aga gibi pasa gibi yasayan kocalar bi zahmet o kadar konforu yasatan esleride yesin parasini
0 oy
(613 puan) tarafından
Yüksek lisans yaptığım halde kocamın parasını da yiyiyorum bana araba aldı biniyorum evim var oturuyorum oh bana afiyet olsun görümceye de susmak düşer. Bunlara böyle davranacaksin bak bakalım bi daha diyebilecek mi.
0 oy
tarafından
Kaç yaşında gorumcen evde kaldı heralde kedi ulaşamadığı ciğere mundar der bacım isteyeni yoksa evlenemeyecegini anlayıp zaten istemiyorum ayağına getirir ama nikahlan imanının yarısını yerine getirmiştir gibi bi ayet var tam net hatırlamıyorum şuan ve evlilik dinimizde çok önemli kötü biseyse peygamberlerinin niye evlenmiş bi tane bekar kalmış peygamber duydunuz mu hiç hep oye olur zaten bacım her korun bi topal alıcısı olur biriyle evlenir çalışamaz koca parası yemek neymiş görür o zaman ayrıca kocamın parasını tabiki ben yicem kim yicek başka 
0 oy
(2,653 puan) tarafından
Ya onlara ne ki .. benim kocamin parası da benim. İster yerim ister yediririm onlara ne !!! Canım çok takma bunları . Azıcık düşünce olsa bahsini bile açmazlar 
0 oy
(394 puan) tarafından
Cidden böyle gorumcelere sinir oluyorum. Abim 13 senedir evli bi kere yüz göz olmadık yengemle. Erkek kardeşim kendinden 7 yaş büyük biriyle nişanlı hep saygı duyduk onun hayatı çünkü. Nedir bu hazimsizlik anlam veremiyorum.Hayat yeterince zor bide böyle şeyler insanı tüketiyor. Allah yardimcin olsun onada akıl versin. 
0 oy
(516 puan) tarafından
Ne diye yaraliyor seni amacına ulastiriyorsun koca parası yediğin için onun tabiri ile bununla hava at ovun gözüne soka soka alisveris yapki iyice kudursun hatta ise girsem de eşimin parasini yiycem de ben yemegimde sakal cukal mi yedin de yüzüne yuzune şöyle kendini de kötü hissetme benim tüm ihtiyaçlarımi eşim karsiliyor bu onun görevi babamdan isteyecek Halim yok ya
0 oy
(952 puan) tarafından
Sen ye onlarda kudursun bosver 
0 oy
tarafından
Senin de anan babanın parasını yiyor igrencsiniz de. 
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Tipik görümce işte abisini kıskanıyo seninle paylaşmaktan nefret ediyor böyle konuşarakta egosunu tatmin ediyor işte 
0 oy
(5,405 puan) tarafından
Ayyy benim hayatımın benzeri =)) bu ilahiyatçı gorumceler vallahi şeytan benimki var ya şaşırıyorum o kadar kitap okuyor tevsirleri vs ama vicdan saygı sıfır, benim eşim de asker ben öğretmenim doğumdan sonra ücretsiz izne ayrıldım şimdi yine hamileyim nasip yani ama bunlar tek maaş deyip duruyor. Biz evlendiğimde arayıp sürekli para istiyordu kestim ayaklarını çünkü değmiyorlar para önemli değil harçlık vermeyi severim hatta Allah bilsin ama her ay sma li çocuklara gönderirim kendime çok az harcarım ama bunlar nankör her lafı diyorlar, Allahtan eşimin de gözü iyice açıldı ne mal olduklarını anladı 
0 oy
tarafından
Madem öyle kendisi ne halt etmeye atanamamis soylelerini gerçekten dövesim geliyor ayrıca esinede helal olsun ayarı iyi vermiş kime ne ne demek önceliği biziz evli olan adamın önceliği her zaman eşi ve çocuğudur ayrıca koca parasi yemek kadına haktır ister yer ister yemez Haa kadın kendi parasını kazansa elbet daha iyi olur ama imkanlar el vermiyorsada catir catir yer kendisi Bi koca bulup evlense çocuğu olduktan sonra kesin koşa koşa gider çalışır ya önceliğim çocuğum kocam bize bakacak sendromuna girer ayrıca koca senin parasi senin kime ne yaa 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Ahahaha gotumle gülerim öyle diyene. Valla kaynanam öyle değil Allah razı olsun sadece bir kere bişey almıştım sanırım oğlumun parasını bitirdin dedi şakayla karışık bende evine karısına bakmayacaksa hiç evlenmeseymis dedim hiç affetmem dkdksksks
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Halt etmiş diplomalı eşek 
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Ne yanliş kelime koca parası yeme ? ! 

Bi eve giren para da kadının da kocanın da emeği var 
0 oy
(973 puan) tarafından
Yani görümcemde akıl yok sanırım görende kocan iş insani bir acun yada bir koç Sabancı falan sanacak altı üstü memur işte o kadar küçük dünyalari var ki para yemek diyorlar gecinmeyi benim kocamda memur valla diyorum kocam ne kadar magdursun hahaha 
0 oy
tarafından
Boşver Allah'a havale et 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Okuyamadim ama. Basliga gore cevap vericem.  Eger esin birsey demiyorsa takma canim. Evet kocam degilmi yerim de 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 658 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Vinking (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
+1 oy
47 cevap 1,398 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (205 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,294 cevap

37,528 kullanıcı