Ben bu insanları gerçekten anlamıyorum haksız oldukları halde istedikleri illa olucak beş aydır inat edip gelmiyorlar torununu görmeye ayağına çağırıyor tamam büyüksün ama hatasını anlaması gerekiyor ben bişey yapmadım o yaptığı halde herkes onu savunuyor ver çocuğu babasına gtsin görsün diyor ee benim annem daaha uzaktan görmeye geliyor o bı üst mahalleden inip gelmiyor akşam eşimin arkadaşı geldi . Gelmiş bana eski eşinden bahsediyor aynı onun gibisin bu böyle giderse sende boşanır ayrılırsiniz diyor kendi karısını aldattı oysa karı kız peşinde hala ben misafir dedim kek pasta çay koydum önlerine o kadar çocukla uğraş bide sen gel laf sok annen çalışmıyor diyor kaynannan çalışıyor gelip nasıl bakicak diyor benim annemin rahatsızlığı var ginede geliyor eşim ailesinin yanına gidiyor ama onlar gelmiyor diyorum olsun görmezden gelip gidiceksin diyorlar yüzleri yok ki çocuk gbi telefondan engellemeler kapıma gelip tehdit etmelwr gelirlermi . Çocuk büyüyor hadi gelmiyorsunuz insan bı görüntülü arar görmek ister dimi ama yok illa rahat baticsk musallat olucak başıma gidiyorum tartışıyor benimle ben dışında herkese normal konuşuyor bana çocuk yanımda baş bas bağırıyor küfür ediyor ağzımı bile açmadan ortamdakiler de haklı gbi onu savunuyor bıktım gerçekten gözümün önüne oğlum küçükken yakasından tutup yere savurduğu geliyor oğlunun yanında bana vurduğu küfür ettiği geliyor kendi oğulları gbi vuruyor oysa onun torunu benimle iyi olması lazım degilmi sigarası içkisi oyun alışkanlığı var oğlumu da kendine benzeticek bı ara baktım daha yaşına girmedi takmış kulaklığı oğluma son ses müzik dinletiyor dertleşmek için yazıyorum gelip sizde kötü şeyler demeyin canım sıkıldı zaten kış gelmeden yazı düşünür oldum çünkü biliyorum her günümü zehir edicekler bikinimi giyip evin ortasında temmuz sıcağında oğlumla suda oynuyvaz neden? Çünkü eşim annesinin lafını dinleyip bizi tatile getirmicek köye bayrama gidemicez neden çünkü ayrı kalamazlar ya beraber ya hiç . Hiç unutmam hamileyim ailesi köye gtti nasıl üzgün nasıl moreli bozuk ben çocuk için alışveriş yapalım diyorum o dk başı görüntülü konuşuyordu annesine soruyordu normalmi yapsın sezaryen mi ksnxndk oda ben iki kez normal yaptım oda normal yapicak diyordu bazen diyorum ki acaba sezaryan yaptım diyemi kötü benimle çünkü gerçekten hiç bişi yapmadım dedim düzelir yok abi çocuk büyüyor onlar çocuk kalmış ben biliyorum yukarı gidince gine terslicek çocuğu benden bı alışı var görseniz onunmus gbi çocuk ağlıyor vermiyordu sinir şey varmı böyle çok bilmis kendini on planda tutan tanıdığınız?