Artık gerçekten dayanamıyorum neden evlendim diyorm bazen kendi kendime. Kaynanama yakın yerde oturuyorm evlerimiz çookk yakın ve ben yakına gelmek istemedim hiç ,mecbur kaldık geldik kiradayim evet gün gelecek çıkacağım bu evden, ama artık çok bıktım ben , sürekli Cat kapı evime gelmeler aramadan etmeden müsait mi degilmi demeden çocuğum küçük uyuyor uyanık mi demeden zile basmalar.. 5 senelik evliyim ama sanki senelerdir çekiyorm gibi hissediyorum , benim durumum çok iyi değil evime ancak ucu ucuna alıyorum biseyler hatta bazen yetmiyor bile , ama kaynanam olsun kayın baba olsun ne bileyim kimseden hiçbir şey görmedim evlendim bir çeyrek bile takmadı doğum yaptım aynı şekilde bir çorap almadilar. Bilmiyorum ben evime kim gelse dört dörtlük yapıyorum ediyorm kaynanam hergun bizden çıkmıyor hiç tek kalamiyorum esimle vakit desen en son ne zaman geçirdik hatırlamıyorum bile. Çok yoruldum şimdi de annesi için bir sürü şey almış eve yaa benim evimde bitmiş ne meyve ne sebze o gidip annesine alıyor ben bişey diyince de kötü gelin oluyorm. Ya sen evlisiin artık senin bir sorumluluğun var öncelik senin kendi ailen, yaa kaynanamda durumu cok iyi sayılmaz ama eline para geçse önce üst baş alıyo benim takmadığım takılar alıp takıyor kendine her bize geldiğinde kolunda bilezik kolye çeşit küpe almış yaaa alsın ben onda değilim ama bir insanın eline para geçse ilk alacağı şey eğer evinde ekmek yoksa sizce nedir kolye küpe mi? Ben anlamıyorum artık. Benim rızkımi sürekli annesine veriyor ya ben kendime kızıma zar zor birşeyler alıyorm o kadar doluyum ki şimdi benle kavga etti çıktı gitti yine hakaretler savurdu bazen diyorum boşansam ne yapacam nereye gidecem. Eşim beni seviyor onu inkar edemem ama hep ne yapsak annesinide ortaya koyuyor güzel bir yemek yapsm annemde gelsin pikniğe gitsek oda gelsin artık özelim kalmadi benim evim ayrı ama ben kendimi birlik gibi hissediyorum çok yoruldum sadece içimi buraya dökmek istedim bundan sonra nasıl bir yol cizmeliyim bilmiyorum