Kızlar son kararımı vermeden önce yine size danışmak istedim. Buraya çok yazıyorum okuyanlar destek olanlar sağolsun. 2 senelik evliyim çocuğum yok. 5 ay önce eşimle büyük bi tartışma yaşadık. Sebebi işi. Köpek üretiyor alıp satıyor bi nevi ticaretini yapıyor. Biri eşin ne iş yapıyor diye sorduğunda utanıp cevap veremiyordum. Çünkü herkes yadırgıyordu haram diyordu. Sizce abartıyor muyum? Bırak bu işi utanıyorum dedim diye bana etmediğini bırakmadı. Gurur meselesi yaptı bunu. Beni evden kovdu. 1 ay durdum o evde yüzüme bakmadı. Sonraki ay evi terketti bi kuruşu boğazımdan geçmedi. Sonra hiç beklemediğim bi anda bana boşanma dilekçesi getirdi. Bu 2 senelik evlilikte bu dilekçe önüme 3 kez geldi abartmıyorum. Ve ben imzalayıp 3 ay önce çıktım annemin evine geldim. Fakat dava falan açmadı. 5 aydır hiç iletişimimiz yoktu bir kez olsun aramadı. Ailesi de bana cephe aldı aramadılar. Ta ki geçen gün evime gidip bi kaç parça özel eşyamı alana dek. Kaldırdığım bütün fotografları geri ortalığa dizmiş. Bende duvarlara çarptım hepsini. Bu olaydan sonra 2 haftadır beni arıyor yüzsüz tekrar deneyelim istiyormuş. O fotoğrafları kırıp dağıtmasam eminim hala oturup benden bi adım bekliyor olacaktı. Ama asla ne bir özür ne bir taviz var benden utandın bende seni hakettiğin yere yolladım diyor. Birsürü laf saydım hala saçma sapan sebeplerle mesaj atıyor. Ben bıktım bu evden kovulmalardan boşanma tehditlerinden. Evet seviyorum ama boşanma davası açacağım bıktım sonumu göremiyorum güvenemiyorum çok büyük çıkmazdayım yerimde olsanız ne yapardınız?
Canm seni de anlıyorum düzenli bir işi olsun istiyorsn
403,859 soru
12,098,959 cevap
36,408 kullanıcı