Intihar cozum degildir cnm, olunce iyimi olucak sanki, oldukten sonra dirilmeye inanyorsundur yani, musluman insan buna inanir ve intihar edersen orda cekeceklerini gorme sansin olsaydi burasi sana yani cektiklerin bule cennetmis gibi gelir, o yuzden bir muslumana yakisacak soz degildir intihar sozi, sen kimsinde Allahin verdigi cana kiyacaksin, o sende zaten emanet, kaynana derdini cekmeyenmi var, kadinlarin 90% k anasiyla gecinemiyor ztn, bide esim seviyor diyorsun, sabr et bunlar gecer, seni seven esin ve bi evladin var, onlarin oldugu icin bile sukur etmen lazim, bak bana hem k ana cenesi cekiyorum hem koca derdi ustune ustlik cocugum olmuyordu, ama ben senin gibi intoharlara kalkismadim Rabbime sigindim sabr ettim ve suanda hamileyim, kocaminda bana karsi sevgisi artti gerci umrumda degil artik, k anam oldugu gibi hep cene, biraz sabr et ne olur herseyden once senin sigincagin Rabbin var, ona el ac, o sana Cennetinde bir kosk hazirlatir sen suanda olmek istedim diye tobe edersen. Allah sabr edenlerle birliktedir