Canınızı çektirmek gibi olmasın. Dün ıslak kek yapmıştım eşim çok sever gece eve geldi hemen istedi verdim ona hem yiyor hemde kızımla oynuyordu bir baktım sosundan kızın ağzına degiriyor yapma daha küçük katkılı şeyler zararlı diyom az bişi korkma bisey olmaz diyor.ben etrafımdan korkarken kocam yaptı sizinde kocanız böyle çok bilmişmı
Yorumsuzum bilemedim şimdi
Seninki yine iyi canım . Benim eşim geçen hafta tutmuş pastırma istiyor diye pastırma uzatıyor çocuğa. Kızdım napıyosun diye. Biz yerken canı çekiyor , boğazımdan geçmiyor diyor. Deli etti beni
Ek gıdaya başladık kahvaltıdayiz çay verdi oğluma ne yapıyorsun dedim bişey olmaz ekmek verdim islansin dedi neyse bi iki kere daha yaptı sonra dedim çay kansızlık yapıyor biliyor musun hadi ya gerçekten mi dedi daha ogu bugün dur vermez bişey verince bana sorar verim mi zararlı mı sen de korkut
Koptum yorumlara hahaa :)
Esirgeme canım benimki çikolata verdi çocuk alerji oldu şimdi bana kızıyor sakın verdiğini görmeyecgim diye ya
Biz cay içerken yaninda bisküvi fln yerken cani cekecek diye onada suyla ıslatıp verdi ayy tutturdu cici bebe alalım diye.Hic bi faydası yok diyorum olsun çocuk seviyo bak nasıl yiyo diyo
Bu çocuk hikaye kitabini bile yiyo ona bakarsan
Canımı çektirdin valla vermesin ya Allahım böyle çocuğa biseyler tikistirmak çok saçma zamanı gelince yer bize bile zararlı o şeyler o bebek ya niye zehir verio elleriyle..
Baldan gayrı tatlı zehir
Zehirden gayrı acı sifadir demişler
Benim ki 5 yaşına gelene kadar hiç bir şey verme ek gıda verme ya bozulursa ya boğazında kalırsa diye sürekli tembihliyor çok akıllıdır kendileri
Bnmkı daha bır aylık ken cılek degdırıyordu agzına. Oda baksın tadına dıye
yapmaz hatta bana kızar hersey verme diye biraz pimpirikli benim ki
1,491,507 soru
24,372,138 cevap
348,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın