0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
herkese iyi aksamlae kizim bir haftadir pisik dr ilaclari ise yaramadi ve ben suan kendi oturdugum yerde degilim. altini her degistigimde agliyor kipkirmizi once arka simdi onu yogunlasti.. dr gidip su kremle gecti diyecek varmi

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hametan merhem denediniz mi mavi olan, sarisi pek etkili değil. Beyaz sabunla her kaka yaptığında yikayin, iyice kurulayıp hametani sürün. İnşallah şifa olur, çok geçmiş olsun kuzuya. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamazinc ve travazol karışımı 3 kere sür geçer bnm kızıma bir tek bu etki ediyor 
tarafından
Bu arada bunu doktor tavsiye etti
tarafından
saol cnm bnm ikisini de ayri ayri surmustum bir de bir denerim olmadi
0 oy
(649 puan) tarafından
Biz çocuk doktoruna gittik. Hic birşey  ise yaramadı ARTIK kanli yara olmustu. Cildiyeye sevk etti. Önce hipokort diye bi krem kuklandim 3 gün. O yarayı kurutup soyuyor 3 öğün suruyorsunuz az az. Sonra hamazing diye bir krem verdi. Onu bol sürüyorsunuz kalip gibi hatta doktor. Bir daha ki bez aldığında tortuları görecek kadar bol sür dedi. Allaha şükür yaralar kapandi iyileşti 
tarafından
yaa hipokort kullandim hamazing alicaktim eczaci hametan da ayni deyip onu verdi bakim olmadi alitim yine
(649 puan) tarafından
Hipokortu nasıl kullandınız onu sürerken baska bir şey kullanmamak gerek
tarafından
onu tek surmustum cnm ama olmadi yinede valla duzelsin die de herseyi denedim
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Ayni sorun bizdede var post açmıştım hametan ve pudra ile azaldı 
tarafından
saol cnm bnm
0 oy
(1,402 puan) tarafından
fito krem cok iyi geldi bize 
tarafından
fito ve baska kremleri dr bana yazmisti mantar icin onlari da bu gece denedim bakalim. denemedigim kalmadi
(1,402 puan) tarafından
bize tek fito vermisti dene bi insallah yarar bebegine
tarafından
saol cnm denicem onuda
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Dr bize mavi hametan yazmıştı ama hiç işe yaramadı sudokrem kullanıyorum geceden sabaha yokoluyo o sivilce gibi pişikler
tarafından
denedim henuz gecirmedi ama suruyorum yine de
(5,216 puan) tarafından
Ben sivilce gibi olduysa çok kabardıysa biraz fazla sürüyorum geçmiş oluyo inşallah senin kuzucuğunda geçer bian önce çok kötü ya pişik
(450 puan) tarafından
sodukrem sadece pisik olusumunu engelliyor ama olan pisigi ilestirmiyor doktorum dedi cunku 2 hafta kullandim hic ise yaramadi
(5,216 puan) tarafından
Doktorun demiş olabilir ama bizimkinin pişiğinide sadece o geçirdiğini ben biliyorım
tarafından
evt bende de ise yaramadi sadece iyi geliyor nemlendirmw acisindan
0 oy
tarafından
Hamazic iyi geliyor bize
tarafından
onu da denedim canim yaa
0 oy
tarafından
Vallahi ben trosyd kullanıyorum bire bir çok iyi bir krem
tarafından
yaa evt ilerlemis mantar gibi olmuslarda iimis internetten baktim bende olmadi yarin alicam
tarafından
Muhakkak dene faydasını görürsün inşallah çok geçmiş olsun kuzucuğa
tarafından
tmm cnm denicem mutlaka
0 oy
tarafından
Mavi hametan+troysd
tarafından
troysd de alicam onu da keske verselerdi
0 oy
(150 puan) tarafından
Arko krem tüplü olan varya muhteşem bisey 1 günde geçirir inşallah 
tarafından
yok bir ise yaramadi
0 oy
(914 puan) tarafından
Benimde oğlum oleydi bezini değiştirdim direk gecti ama hamazing ve truvazol krem var bir sur ama truvazol 3 günü geçmesin çünkü kortizonlu bı krem 
tarafından
evt trovazol hafifletiyo ilk surdum o yuzden ara verdim
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Balım alerji doktoru sormuşsun, büyük ihtimalle bişeye alerjisi vardır ondan olmuştur ve bu alerjisi olan şeyi yedikçe geçmez, 3-4 gün hiçbir süt ürünü tüketme ve bebek de yemesin, o şekilde bak hafifler düzelmeye başlarsa süt ürünlerini bırak. Yok devam ederse yumurta dene, tek tek sürekli tükettiğin şeyleri deneye deneye bi bak derim.bide kantaron yağı çok iyi geliyo, hametan bayağı iyi geliyo
tarafından
yumurta olabilir belki ama 15 aylik daha onceden de tukettik bilmiyorum ki
0 oy
(450 puan) tarafından

2 hafta bnde ne kullandiysam gecmedi doktorum bana bir ilac yazdi hemen ilk kullanmada gecirdi ilacin ismi travocort siddetle tavsiye ederim

tarafından
tmm cnm bakicam saolasin
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Benim oglanda ev taşıyalım derken arada pisik oldu evde kendi yaptığım merhem vardı sürdüm anında rahatladı çocuk eli bacağının arasında geziyordu açısına konusamiyoda yavrum ,arı mumu nu eritip içine zeytinyağı ve bal kattım dolapta durur canm ,pisigi yanığa birebir 
tarafından
ilk defa duydum ari mumunu saolasin cnm
(1,063 puan) tarafından
Çok faydası var canm valla ya yanık ağda sonrası tahrisede birebir valla

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 115 göst.
31 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 381 göst.

412,213 soru

12,409,106 cevap

44,762 kullanıcı

Kategoriler

...