Merhaba kızlar bulunduğum eve tasinali 6 ay oldu kapı komsum 50li yaşlarda ben 27 ilk başlarda anaç tavırları cok güzeldi o zaman hamileydim şimdi 3 bucuk aylık bebeğim. Zamanla tavırları değişti konuştukça kadından korkmaya başladım.
Evime girip çıkanı ayakkabılarından soruyor kaynanan mi geldi annen mi geldi kardeşin mi vs kargo geliyor mesela goruyorum delikten bakıyor
Surekli yiyecek getiriyor diyorki arabanız yoktu şimdi geldiniz heralde arabadan bizi takip ediyor
Biyere giderken asansör bekliyorum kapıyı açıp bseyler soruyor
Yatak odam banyolu bebeği orada yıkamak iyi oluyor bebeği banyodami yıkıyorsun diyor sabaha karşı bebek ağladı wcdeydin heralde filan diyor sürekli takip ediyor belki yatak odamibile dinliyor
Bunları gecrim anlattıkları seyler beni darladi artik bana nazar ettiler, bana büyü yaptılar iste sanki herkes onun peşinde namusunda falan filan o bakti bu bakti sanki 20lik çıtır . telefonumu mu dinliyorlar bilirmisin sen diye eşime sormuş *esim polis * gizli kalmaliymis karakola gidemezmis
Telefonla mesaj atıp arıyor bakmıyorum bakamjyorun da bebek var kapıya geliyor bu seferde
Bunun gibi daha birsuru şey var
Bugun eve girerken gördü yine bebeğim hic uyumadı bugün bu tarz şeylere inanan biri değilim ama kadından korkar oldum ev sahibinin kardesi bide eve girer korkusu bile olustu bende. nasıl uzaklastiriim bu kadını bilemiyorum benim telefonuma bakmasa biri Bdaha aramam bu kadın anlamıyor