0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Öncelikle Selamünaleyküm kızlar yukarı çıkmıştım kayınvalidemlere Kayınvalidemin kız kardeşi gelmiş işte o da yatak odası muhabbeti açılınca Ben dedim ki ben kimsenin yatak odasına girmem kaynanam yoksa kaynanamı yatak odasına da girmem ne yani diyor sen şimdi kaynananın diye Yatak odasını temizlemez misin diyorlar dedim Kaynanan varsa yanımda temizlerim ama kaynanam Yoksa tek başıma girip de odasını temizlemem dedim annem bize yatak odası mahremiyettir diye öğretti Ben şimdiye kadar ne Annem yatak odasına girdim Mesela annem hani böyle bir şey annemden gördüm orada teyzesi kaldırdı dedi ki Ne yani şimdi Dedi Ben o kadar acılar sancılar çekeceğim oğlum yatak odasına gelemeyeceğim kim bileceğiniz bir şey Ama ben öyle şeyler Sevmiyorum dedim Yanlış düşünüyormuşum geliniyle mahremiyeti anlatıyor bana su kaynatmış da götürmüş de iyi de dedim yani adı üstünde mahremiyet burada konuşacak şeyler değil ki bunlar Neymiş ben yanlış düşünüyorum da herkesin doğrusu kendine Yanlış mıyım

3 Cevaplar

0 oy
(11,033 puan) tarafından
Bence de sen haklısın. 
(886 puan) tarafından
Dimi ya ne işin var benim odamda niye haberin olsun ki benm özel halimden ne cürret
(11,033 puan) tarafından
Onlara laf lazım, karıştıracak yer lazım, her şeyi bilmeleri lazım bla bla :D boşver sen ya gerekirse kitle kapını böyle konuşan odana gizliden de girer dikkat et
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından
Yani gerekeni söylemişsin zaten
(886 puan) tarafından
Ama doğru bulmuyorlar beni
0 oy
(681 puan) tarafından
Bnc doğru söylüyorsun bnd kimsenin odasına girmem kendi odama da girilmesini orda durulmasini istemem Kişisel eşyaların çoğu odada olur 
(886 puan) tarafından
Ben de öyle ama doğru bulunmuyorum onlarca
(681 puan) tarafından
Onlar yanlış bosver doğru sansınlar kendilerini

İlgili sorular

0 oy
73 cevap 1,255 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy