0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından

Biri 6 aylık biri 3 yaşında küçüğünü ayağımda sallıyorum öğlen 12den beri uykusu var ama uyumuyor büyüğüde yanımda uyuyakalmış uyuma diye diretiyorum çünkü gece uyumuyor düzeni sağlamak için çok uğraşıyorum ama olmuyor benmi yetersizim anlamadım şöyle akşam beraber yatıp sabah beraber kalksınlar istiyorum büyüğüde zaten sabahtan akşama kadar aç geziyor yemek yemiyor ya biri uyumuyor yada biri çok uyuyor olmuyor ya yapamıyorum benmi gerizekalıyım anlamadım herşey kusursuz olsun diye çok uğraşıyorum yapamıyorum..:(

İki çocuğu olanlar siz nasıl yapıyorsunuz allah aşkına napmalıyım akıl verin

6 Cevaplar

0 oy
(7,108 puan) tarafından
Uyku yok bugün basım deli gibi dönüyordu. Büyümelerini bekliyorum :) 
(328 puan) tarafından
Düzen varmı pekii
(7,108 puan) tarafından
Uyku yok ne düzeni bir saat uyurlar
-Reklam-
0 oy
(7,847 puan) tarafından
Bı ara bende öyleydim allha şükür düzen oturdu sayılır 
(328 puan) tarafından
Yaşları kaç
(7,847 puan) tarafından
Biri 7 aylık biri 3 yaşında
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Skntilari geçene kadar öyle olabilir zoru vardır benim biri yaşına girdi biri üç yaşında öğlen birlikte uyurlar az önce uyandilar 
(14,147 puan) tarafından
Salla salla☺️benim ki öyle olunca mama içiyor mesela totosunu dönüyor uyuyor bitince şu an ben de sallıyorum hasta çünkü nefes alamıyor burnundan gaz varsa o da rahatsız eder ya
tarafından
Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı ve kalıcı şifa versin ❤
Bu gaz ne zaman bitecek bilmiyorum 3 ay dediler 5 ay dediler 6 ay dediler yok bitmiyor çok da hareketli bi bebek aslında
(14,147 puan) tarafından
Amin sağ ol canım, ♥️ baya surmus ya evet rahatsuz eder onu
tarafından
Ediyor malesef onu da beni de ediyor.. Geçer inşallah Rabbim büyük ❤:)
(14,147 puan) tarafından
İnşallah gecer hemen canım.❤️
0 oy
(6,807 puan) tarafından
Ayni durum bizde de mevcut bugugun 6 yasinda benim uyukluo bazen buseferde gece yatmak bilmio  sabahda 12 de kalkio tatil diye normalde 7 bucukda uyandiriyorum 8 de anaokulu biri birini uyandirio ufagim 8 ayi doldurdu oda uyumuo uyusunda az dinlenim diye gozunun icine bakiom
0 oy
(20,790 puan) tarafından
Bence sen fazla kasiyorsun. Her çocuk bir olmuyor. Bazı çocuk uyku sever bazısı sevmez. Herkesle kıyaslama kendini. Elinden geldiginde düzen olusturmaya çalış ama daha çok erken bence ikisi için de ortak bir düzen oluşturmak için. Çünkü küçük.olan daha çok küçük. Şunun surasinda 4.5 ay sonra benim de olacağım senin gibi. Hamileyim şuan. Ve oğlum 3 yaşında olacak inşallah kardesi dogdugunda. Kendini boşuna paralama. Zamanla düzene girer inşallah 
(328 puan) tarafından
Küçüğü hadi daha küçük uyumuyor ama olan büyüğe oluyor valla bütün düzeni altüst oldu ona üzülüyorum
(20,790 puan) tarafından
Ya o da belki gündüz uykusunu çok iyi ak istemiyor olabilir. Çünkü bizimki de öğlenleri uyurken sıkıntı çıkarıyor istemiyor çoğu zaman. Bıraksam uyumaz akşam da 4 5 gibi dayanamayıp uyuyup kalıyor busbefer gece geç yatıyor
0 oy
(25,197 puan) tarafından
Yetersizlik veya g.zekalılıktan değil insanız canım robot değiliz. Sabah uyanma saatlerini erkene çek mesela gürültü yap uyandır bi şekilde her gün yarımşar saat erken kaldır sabah7. 30 8 gibi kalkmaya alışsınlar büyüğü öğlen 12 bucuk 1 gibi uyut. 2 saat uyusa yeter ona akşam da 9 gibi yatırırsın. Düzen kurmak zaman alabilir ama imkansız değil 
(328 puan) tarafından
Öğlen uyusa uyutucamda bebek var diye uyumuyor sürekli oynamak istiyor akşamüstü uykusu geliyor kendi kendine uyuyakalıyor kaldıramıyorum resmen ölü gibi yatıyor sonrada gece uyumuyor :'( Allahım çok zor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 231 göst.
7 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 454 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,397 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 138 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,397 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 464 göst.
29 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (4,341 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,332 soru

23,663,681 cevap

309,117 kullanıcı

...