0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından

Biri 6 aylık biri 3 yaşında küçüğünü ayağımda sallıyorum öğlen 12den beri uykusu var ama uyumuyor büyüğüde yanımda uyuyakalmış uyuma diye diretiyorum çünkü gece uyumuyor düzeni sağlamak için çok uğraşıyorum ama olmuyor benmi yetersizim anlamadım şöyle akşam beraber yatıp sabah beraber kalksınlar istiyorum büyüğüde zaten sabahtan akşama kadar aç geziyor yemek yemiyor ya biri uyumuyor yada biri çok uyuyor olmuyor ya yapamıyorum benmi gerizekalıyım anlamadım herşey kusursuz olsun diye çok uğraşıyorum yapamıyorum..:(

İki çocuğu olanlar siz nasıl yapıyorsunuz allah aşkına napmalıyım akıl verin

6 Cevaplar

0 oy
(7,108 puan) tarafından
Uyku yok bugün basım deli gibi dönüyordu. Büyümelerini bekliyorum :) 
(328 puan) tarafından
Düzen varmı pekii
(7,108 puan) tarafından
Uyku yok ne düzeni bir saat uyurlar
-Reklam-
0 oy
(7,857 puan) tarafından
Bı ara bende öyleydim allha şükür düzen oturdu sayılır 
(328 puan) tarafından
Yaşları kaç
(7,857 puan) tarafından
Biri 7 aylık biri 3 yaşında
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Skntilari geçene kadar öyle olabilir zoru vardır benim biri yaşına girdi biri üç yaşında öğlen birlikte uyurlar az önce uyandilar 
tarafından
Elif selam canım, 1 yaşında olanın uyku düzeni nasıl ya gündüz kaç uyku yapıyor gece uykusuna kaçta yatıyor
(328 puan) tarafından
Valla 1 yaşındada uyuyacanı düşünmüyorum hiç sevmiyor uykuyu :(
(14,147 puan) tarafından
Canım kucugum yedi ay çok güzeldi valla dişlere kadar sekizde dişlerden bozuldu yine idare ediyoruz şöyle diyim mesela sabah on buçuk on bir de tamamen kalkıyoruz sonra iki iki bucuk uyuyorlar iki buçuk saat uyurlar bazen üç bile olur sonra akşam bir tür daha ağlıyor işte o olmasa iyi olcak aslinda ama ozaman çok uyumuyor en son da gece uykusuna geçişi geç oluyor o yüzden 11 11 buçuk skntisi varsa daha da geç olabiliyor saatler değişebiliyor tabi gece de mesela on ikide mama iciyor dört dört buçuk bir içiyor bir de sabah yedi buçuk sekiz
(14,147 puan) tarafından
Dış skntisi varsa eğer iki saatte bir mama içmek ister çalar saat gibi .kalkıp oturmaz gece ama mamaya kalkar yani mizirar dalamaaz onu içince dalar hemen
tarafından
Anladım kuzum benimkinin asla uyku düzeni yok asla doğduğundan beri 2 gün üst üste aynı saatte yatıp kalktığı olmadı daha ☺ hep merak ediyorum sabah 9 akşam 9 uyuyup uyanan bebekleri nasıl yapıyorlar ☺
(14,147 puan) tarafından
İlkinde değil de ikincim de öyleydim yedi ay rwhattik yatirirdim kendi uyurdu sekiz buçuk dokuz dedin mi disler başlayınca büyüdükçe bozuldu☺️
tarafından
Ben hiç yatırıp bıraktığımı bilmem haftaya 1 yaşına gircek ben 1 senedir bebek sallıyorum ☺
(14,147 puan) tarafından
Buyugum öyleydi hep zoru vardı çok zor büyüttüm.onu ,26 ay salladım bebek arabalarıyla gezdik evde
tarafından
Yaa kıyamam ☺ bak 10da uyuttum şimdi uyandı kaldırırsam en az 3 saat canıma okur diye habire sallıyorum ıııı deyip duruyor ☺ bide hala gaz problemimiz var malesef
(14,147 puan) tarafından
Salla salla☺️benim ki öyle olunca mama içiyor mesela totosunu dönüyor uyuyor bitince şu an ben de sallıyorum hasta çünkü nefes alamıyor burnundan gaz varsa o da rahatsız eder ya
tarafından
Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı ve kalıcı şifa versin ❤
Bu gaz ne zaman bitecek bilmiyorum 3 ay dediler 5 ay dediler 6 ay dediler yok bitmiyor çok da hareketli bi bebek aslında
(14,147 puan) tarafından
Amin sağ ol canım, ♥️ baya surmus ya evet rahatsuz eder onu
tarafından
Ediyor malesef onu da beni de ediyor.. Geçer inşallah Rabbim büyük ❤:)
(14,147 puan) tarafından
İnşallah gecer hemen canım.❤️
0 oy
(6,875 puan) tarafından
Ayni durum bizde de mevcut bugugun 6 yasinda benim uyukluo bazen buseferde gece yatmak bilmio  sabahda 12 de kalkio tatil diye normalde 7 bucukda uyandiriyorum 8 de anaokulu biri birini uyandirio ufagim 8 ayi doldurdu oda uyumuo uyusunda az dinlenim diye gozunun icine bakiom
0 oy
(20,831 puan) tarafından
Bence sen fazla kasiyorsun. Her çocuk bir olmuyor. Bazı çocuk uyku sever bazısı sevmez. Herkesle kıyaslama kendini. Elinden geldiginde düzen olusturmaya çalış ama daha çok erken bence ikisi için de ortak bir düzen oluşturmak için. Çünkü küçük.olan daha çok küçük. Şunun surasinda 4.5 ay sonra benim de olacağım senin gibi. Hamileyim şuan. Ve oğlum 3 yaşında olacak inşallah kardesi dogdugunda. Kendini boşuna paralama. Zamanla düzene girer inşallah 
(328 puan) tarafından
Küçüğü hadi daha küçük uyumuyor ama olan büyüğe oluyor valla bütün düzeni altüst oldu ona üzülüyorum
(20,831 puan) tarafından
Ya o da belki gündüz uykusunu çok iyi ak istemiyor olabilir. Çünkü bizimki de öğlenleri uyurken sıkıntı çıkarıyor istemiyor çoğu zaman. Bıraksam uyumaz akşam da 4 5 gibi dayanamayıp uyuyup kalıyor busbefer gece geç yatıyor
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Yetersizlik veya g.zekalılıktan değil insanız canım robot değiliz. Sabah uyanma saatlerini erkene çek mesela gürültü yap uyandır bi şekilde her gün yarımşar saat erken kaldır sabah7. 30 8 gibi kalkmaya alışsınlar büyüğü öğlen 12 bucuk 1 gibi uyut. 2 saat uyusa yeter ona akşam da 9 gibi yatırırsın. Düzen kurmak zaman alabilir ama imkansız değil 
(328 puan) tarafından
Öğlen uyusa uyutucamda bebek var diye uyumuyor sürekli oynamak istiyor akşamüstü uykusu geliyor kendi kendine uyuyakalıyor kaldıramıyorum resmen ölü gibi yatıyor sonrada gece uyumuyor :'( Allahım çok zor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 233 göst.
7 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 454 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,400 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 138 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 464 göst.
29 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (4,366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,048 soru

23,674,288 cevap

309,797 kullanıcı

...