0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (1,367 puan) tarafından
Ben evimde sicak otururken o insanlarin öyle calariyla mucadele etmesine o kadar uzuluyorum ki. Bugunfen beri ne yemek yiyebildim ne cocukla oynayabildim. Nede isinabildim. Allahim herjesin yardimcisi olsun icim paramparça. Cok zor durim coook zorr :((

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ahhh sorma canım sorma :( Allahim sen yardım et 

tarafından
Rabbım yardımcınız olsun canım benim Allah birdaha yaşatmasın inşallah kendine dikkat et olur mu
(692 puan) tarafından
Insallah ablam inşallah❤aklın kalmasın ablam iyiyim ben❤
tarafından
Aklım fikrim hep sizde hep beynim çatlıyor inanki dünden beri bende uyumadım ve ağlamaktan beynim çatlıyor ☹
(692 puan) tarafından
Kendini uzak tut abla sosyal medyadan haberden falan buraya da cok girme beni de merak etme düdük bilr var yanımda ❤❤❤ Rabbım enkaz altında olanlara yardım etsin inşallah
tarafından
Balım sosyal medya yok bende ama TV ve burası beni benden aldi inan uyku girmiyor gözüme korkudan Allahim sen yardım et ne olursun ☹ Amin canım benim amin iyi yaptın hazırlıklı gitmişsin ❤
-Reklam-
0 oy
(1,245 puan) tarafından
 Abla bende nefes alamıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor.  Ben sobanın  önundeyim binlerce insan dışarda bu soğukta çok korkuyorum her an olecem gibi his ediyorum  
(1,367 puan) tarafından
Of bende oyle. Osikolojim bozuldu. Bugunden beri çocuğuma sarılıyorum. Hele ufaj çocukları gordukce paramparca oluyorjm. Allah'ım versin sabrini yardimi insallah
(1,245 puan) tarafından
Amin amin sanki bu gece ben  ölecem gibi his ediyorum  kendim için korkmuyorum ama çocuklar.
(1,367 puan) tarafından
Bugin heralde herkeste oyle bi his var. :(
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yatamıyorum korkudan yarın eşim işe gidince ne yapacağım diye düşünmeye başladım wc banyoya giremiyorum hamileyim bin soru senaryo var rabbim yaşatmasın bu korkuyu evladıma bakıp bakıp ağlayasım geliyor ne yaparım diyorum sürekli tv hiç kapanmadı gözüm hep çıkanlarda
(1,367 puan) tarafından
Nerde yasiyosun canim. Bende korkuyorum ani bsy olsa ne yaparim diye cocugunu koruyabilir miyim diye
(6,437 puan) tarafından
İzmirde yaşıyorum dün gündüz sallandık eşim var diye pek korkmadım ama şimdi korkuyorum
0 oy
(775 puan) tarafından
Aynen vallahi herşey boğazıma çizildi gözlerim yaşlı 13 aylık çocuğum bile tuhaflık olduğunu hissetti onunla bile ilgilenemedim öyle aklım gözüm kulağım hep haberlerde 
(1,367 puan) tarafından
Ayni sekilde canim. Bildigin felaket korku filmi gibi ya o jadar uzuluyorum ki

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 595 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 733 göst.
0 oy
7 cevap 672 göst.
23 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aslalya (139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 286 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (414 puan) tarafından soruldu

412,081 soru

12,405,301 cevap

44,577 kullanıcı

Kategoriler