Ah canım ya çok iyi ettin. Ben seni uzun zamandır biliyorum burdan. Önceki mizacına dönük yorum da yapmıştım hatta bi keresinde hatırlar mısın bilmem ama buradaki insanlara yorumundan bile anlıyorum ki çok çizgisi net, herşeye dan dan dan yorum yapabiliyorsun dürüstlüğün cümlelerine yansıyor ama erkekler bundan hoşlanmıyor vs demiştim? Burdaki konuşma tarzın eskiye nazaran daha ılımlı gibi belki kendini törpüledin belki bana öyle geliyor bilmiyorum ama esas eşine karşı öyle ol lütfen. Gerçekten erkekler bazen çocuk gibi nazlanmak, sevilmek istiyor. Sen yapı gereği biraz soğuksan eğer o duvarı aşamıyorsunuz belki de kim bilir hiç düşündün mü böyle. Biz kadınız ilgi bekliyoruz sevgi bekliyoruz ama bu adamlar da odun değil ki onlar da bi ananın evladı onlar da kucakta sevgiyle büyüdü hatta böyle bir ayrım olmamalı bile. Sen bir adım git, sevgi gösterme anlamında diyorum, bak o nasıl 10 adım geliyor. Seni sevmese komşuyu görünce, yağmuru görünce dur akşam gidersin dur yarın gidersin der mi. Eminim gitmemen hoşuna gitti sadece yelkenleri suya indirmek istemiyor. Çok güzel davrandın gerçekten o da fark edecek eminim ki nasıl zor ve büyük bir adım attığını. Biraz da birbirinize gardınızı indirdiniz mi o sevgi hissedildi mi yeniden, gelsin huzur mutluluk. Gönlünce olsun herşey inşallah canım benim...