0 oy
325 göst.
Aile kategorisinde (242 puan) tarafından
Kimsenin hiç bir konuda ders çıkardığı yok. Eşimde aynı babamda. Beni aradı konusyoduk konu sonra birden sosyal medyaya geldi. Bana diyoki su sosyal medya işlerinize kızıyorum WhatsAppda müzik felan atmayın kendiniz dinleyin felan dedi kaç yaşına geldin diyor bana bende dedimki daha 23 yaşındayım ayrıca zaten Üzüntülüyum deprem yuzunden uzun zamandır bişey bile atmadim. Ayrica bunun yaşımı var kendi 65 yaşına geldi nerdeyse bilmediği şey yok yabancı kadınlarla çeviri yaparak konuşuyor evli kadınlarla ismi çıktı yıllardır hep sustuk. Annemle 4 yaşında bosandilar sürekli gözü dışarda oldugu için. Ablam bişey dediğinde ben hep bekarım diye kendini savunuyordu. Ama görüştüğü kadınlarda hep evliydi. En son arkadaşımın kaynanasıyla adı çıktı kız geldi bana dert yandı yine bişey demedim. Kadının oğlu gitmiş babamın evini basmış haberimiz yok. Hep ört bas ediyodu herşeyi. Bende çok doldum artık dedim bizide sen rezil ediyosun dedim milletin kaynanalariyla görusuyosun dedim. Bana dedi o arkadaşında ******** sende şerefsizsin dedi kapat dedi. Bende yallah dedim kapattım. Şu uzuntude bide bu eklendi daha hiç bir şekilde aramicam gerçekten çok üzgünüm.

4 Cevaplar

0 oy
(11,217 puan) tarafından
     Engellle gormesin 
(242 puan) tarafından
Engelledim heryerden. Ayrıca düzgün bişey attığım bile yok sarmaya yer arıyor. Allah akıl fikir versin diyorum sadece başka bişey demiyorum
-Reklam-
0 oy
(6,441 puan) tarafından
Wp durum paylaşacaksan engelle canım görmesin ayrıca tamam deprem oluyor ama bu uğraşmaması yada seni alttan alması için bir sebep değil ki adamın keyfi yerinde baksana eşimde bana ters sürekli ne oluyor dediğimde depreme üzülüyorum diye diyo açıklaması bu yani düşün 
(242 puan) tarafından
Aynen öyle haklısın. bu sefer engelledim hiç bir şekilde ulaşmasını istemiyorum. Bende art niyet yok ondan gizlemedim veya engellemedim. Gayet normal bişey olduğunu düşünüyorum çünkü. Eşimde aynı banada ters surat bir karış sürekli alttan almaya çalışıyorum.yoruldum bende.
(6,441 puan) tarafından
Vallaha üzülüyorum ağlıyorum ama eşim böyle yapınca daha çok üzülüyorum bahanesi oldu sanki herkesin birşeyler
(242 puan) tarafından
Evet insan üzülüyor kaç gündür bende ağlıyorum.
0 oy
(4,925 puan) tarafından
Bence engelle daha da görüşmeyin canım sadece adı baba belli ki
(242 puan) tarafından
Bende öyle yaptım. Normalde bu zmana kadar hayatını asla sorgulamadim ağzımi açıp bir kelime bile etmedim. İyiliğine iyidiir ama hep biseylerde açık arar.
0 oy
tarafından
Muhatap olma bence babaysa baba . Rezillik resmen. Bu kadar yaptıklarından sonra ben asla görüşmezdim. 
(242 puan) tarafından
Evet görüştüm yinede baba diye ama haklısın yeni yeni biseyleri farkına varıyorum. İyligine iyidir ama böyle pislikleride var. Ama daha aramicam Allah bildiği gibi yapsın.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 389 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,461 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 297 göst.
7 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 125 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi344 (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 807 göst.
5 Aralık 2021 Aile kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu

378,414 soru

11,326,719 cevap

34,780 kullanıcı

...