0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (369 puan) tarafından
Konu cocugum olmasa bu postu acmazdm boyle bir donemde  mecbur kaldım belkı bir bilennvardır  çocugum elleri burnu sureklı cok soguk yanakları cok soguk ayakları hep soguk. Bayadır boyle hep sabrediyorum ama yok olacak gıbı degil. Takviye kullanmak zorundayım. Ustelık evimiz cok cok cok sıcak oldugu halde. Yanı evle ilgili degil. Yanı cocukda kansızlık var. Sizler kullanıp memnun kaldgnz kan yapıcı ve B12 takvıyenız var mıydı lutfen yardımcı olun.  Doktorlar mubarek hıc dunyada bı haber. Burda bilen cıkar diye dusundum. Ve 6 aydır kılo almıyor hep aynı. 

4 Cevaplar

+1 oy
(7,447 puan) tarafından
Doğduğundan beri ocean microfer demir takviyesi ve d vitamini kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık canım 
(369 puan) tarafından
Peki suan kac aylık hala veriyor musunuz.
(7,447 puan) tarafından
18 aylık veriyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen çocuğun eli ayağı soğuk diye kendin mi teşhis koyuyorsun kansızlığı? Önce bi sağlık ocağına git de tahlil ver canım kafana göre kullanma. Tamam takviye diyorsun ilaç değil ama yine de önce bakılsın tahlillere 
(369 puan) tarafından
Bakılmıyor
tarafından
Bakarlar nasıl bakılmıyor bakmıyorlarsa şikayet et. Çocuk doktoruna da randevu alabilirsin biliyorum şimdi ortalık karışık diye daha yoğun olur ama kafana göre takviyedir ilaçtır bişiler verme çocuğa yaa lütfen..
(2,648 puan) tarafından
Bakılır tabi nasıl bakılmaz.kan değerlerini vitaminlerini.kontrol ettirmek istiyorum de. Bakarlar
0 oy
(1,062 puan) tarafından
önce çocuk pedıatrıye randevu alın kan değerlerine baktırın onlar gereklı görürse hematolojı ye yönlendırıyolar 

Benım oğlum 6 aylıktan ıtıbaren kansızlıkla savaşıyor 9 aya kadar hıc kılo almadı ek gıda yemıyor mama içmiyordu ek gıdek yemıyor dıye gastroentrolojıue  ye gönderdiler orda tekrar kan verdık ferrum a başladılar bır ay düzenli kullandık değer arttı ama sonra tekrar düşmeye başladı orda cozum bulamadık hemstolojıye yonlendırdıler her ay duzenlı kan verıyoruz ılacı degıstırdıler
(1,062 puan) tarafından
Oğlum suan 18 aylık ferrıtın değeri en as 30 olması gerekırken 3
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Kac cıkıyor kan degeri

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 934 göst.
21 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
13 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (10,218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,894 soru

24,392,798 cevap

349,427 kullanıcı

...