Belki günahını alıyorum ama kurgu olduğu surdan belli jandarma,TSK asla bu psikolojide birini görevde tutmaz.Bunun tim komutanı var tim arkadaşları var illaki biri bu halini farkedip uyarı yapacak üstlerine ve en başından da bu haldeyse bi ton heyetten geçiyorlar asla bu halde mesleğe almazlar...
Eğer gerçekten meslekte ve bu halde ise de asla ve asla bulaşma canim...
Bi gidiyorlar 10 gün ila 1 Ay arasında,geri geldiğinde kafasında kurup kurup sana iftira atmayacagi ne malum,kafasında biseyler kurup sana şiddet uygulanmayacağı ne malum... Ve devamında yapacaklarına elim bile varmıyor.
Şizofreni gerçekten çok sıkıntılı bi durum,çok öncelerde hakkında bi kitap okumuştum ve gerçekten hala o kitabın bile stkisindeyim,ki sen benim kitap olarak okuduğumu hayat olarak kendine seçmek istiyorsun kendine bunu yapma....
Bi askerin psikolojisi zaten yerinde olmuyor bide sizofrenlik olunca işin içinde qsla ve asla huzur bulamazsın o evde kendini düşün kendini yakma.
Anlıyorum seni bana güveniyor ben onu yarı yolda bırakamam diyorsun ama vicdanlı biri olduğunu anlamış belli vicdanına oynuyor.Kanma yavaş yavaş uzaklaş bi anda da uzaklaşma sana ne yapacağı belli bile olmaz.