0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Malatya da deprem oldu evim agir hasar aldi yıkılma karari alindi cadirda kaliyoruz hasar almayan binalara gecin dediler ama kira 6bin lira odeyecek durumum yok hamileyim iki cocukla cadirda sogukta kaldik eşya yi 1ay icinde cikarin dediler saglam kalan esyayi ciarsamki ne götürecek ev yok cok zor durumdayim

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Elinde telefonun var şimdi numaranı vereceksin bizde seni arayacaz görüntülü olarak kimliginle yüzünü karşılaştırıp sen olduğunu teyit edecez daha sonra kimliginden depremzede kaydına bakacaz eğer gerçekten depremzedeysen o zaman yardım ederiz kusura bakma depremi kullanıp yalan söyleyen çok insan var teyit almadan kimseye guvenemeyiz 
(6,306 puan) tarafından
Al işte Akıllı insanın hali başka
tarafından
Önce teyit cnm yalan söyleyip söylemediğini bu durumu kullanıp kullanmadığını nerden bileceğiz
(6,306 puan) tarafından
Aynen gördük bunu fırsat bilip de neler yapmaya çalışanları
-Reklam-
+1 oy
(11 puan) tarafından

Bizde depremzedeyiz devlet tüm yardımı fazlasıyla yapıyor zaten

tarafından
Benimkilere geldi 2 ailede bende var
(658 puan) tarafından
Hayır gelmedi. Depremzede kayıtları yok henüz, nereden nasıl yapılacak
tarafından
Biri öğretmen o kayıt yaptırmadı sadece bildirdi müdüre o yapmış diger aile e devletten yapmış ama nasıl yaptılar bilmiyorum o aile babamda muhtemelen babamin arkadaşları göstermistir
tarafından
Eğitmen sorabikirmisiniz acaba nasıl yardım başvurusu yaptılar
tarafından
E devletten afad depremzede başvurusu yapmışlar
+1 oy
(20,743 puan) tarafından
Orda iyilik yapan çok fazla insan var onlara ulaşabilirsen yardımcı olurlar kuzum toki evi yapılcakmış başvuru yapabilirsin çadır soğuk Allah yardımcın olsun geçici süre devlet bşka illere gönderiyo neden gitmedinz
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcınız olsun canım ❤️

Yardım olacak sende alırsın inşallah bir düzen kurarsınız Rabbim evlatlarını sana bağışlamış ya önemlisi o gerisi halolur 
0 oy
(634 puan) tarafından
Allahım yar ve yardımcınız olsun çok üzücü bi durum
0 oy
(14,148 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 384 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde rada21 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 822 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,833 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 336 göst.
25 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mizgn_01 (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,613 soru

23,695,402 cevap

311,302 kullanıcı

...