Öncelikle merhaba kızlar ilk önce ülkece çok çok büyük geçmiş olsun rabbim olmuslere rahmet ailelerine sabır versin yaralilarada acil şifa versin rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın hiç birimize
Kızlar şimdi hani biliyorum beni linclicek çok insan cikcak hakda veriyorum belki çok yersiz bu düşüncem belkide çok bencilce
Ama sizden akıl almak istiyorum
Benim bir oğlum var 22 Şubat'ta bir yaşına girecek Allah izin verirse son üç aydır doğum günü için hazırlık yapıyordum o günün hayalini kuruyordum sonuçta ilk doğum günü
Hatta depremden önce doğum günü kargolarım felan hepsi geldi özene bozene hazırlık yapıyordum
Şimdi oğlumun doğum gününe 6 gün kaldı vede böyle bir acı yaşıyoruz hepimiz hani ilk doğum günü olmasa hiç aklimdan geçmez bile ama ilk yaşı işte ona büyüyünce ilk yaşına dair hatıralar göstermek istiyor insan
Sadede geleyim kızlar ben oğlumun doğum günü nu 22 snde değil hani bı kaç gün daha geçsin öbür haftasına kutlasam çok mu bencil olmuş olurum yani siz olsanız ne yaparsnz kutlarmydinz kutlamzmsnz lütfen bana bı fikir verin bı yandn hiç istemiyorum ama diğer yandan da içimde utke olarak kalıyor ne yapmalıyım?