0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından
Kızlar ya kaynanam ev yaptırıyor köydeki evi tamir yani baya zamandır bizim evde köye yakin diye eşim malzeme vs alıp ilgeniyor kaynimla eltimde ne demiş doldurmussa artik kartına bakmış demişler bu paralar nere gidiyor bilmem ne kaynanam şuan onlarda kalıyor kaynanamla açıp eşime demiş para birikmesi lazımdı kışın ben burdayım nere gitti bu paralar eşim de bütün dekontlari abisine ben artık Allah'a bıraktım benim gösterdiğim emeği de siz görmediniz Allah görüyor hadi abisini geçtim ama bı annenin oğluna guvenmememesi çok zoruma gitti siz olsanız konuşur musunuz böyle insanlarla eşim çok üzüldü bende onu öyle görünce

3 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından
Vallahi ben asla karışmazdım kötü bir durum tabi ama ana oğul onlar yarın iyi olurlar kötü olan sen olursun. Bu hayattan aldığım derslerden biri 
(1,698 puan) tarafından
Böyle anne olur mu ama iyi olsa nolcak
(419 puan) tarafından
Kimisi öyle işte kuzum insan şaşıyor valla
(1,698 puan) tarafından
Maalesef canım ya
-Reklam-
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Hiiiiç aralarına girip yorum bile yapma. Onlar ana oğul yarın bir gün barışırlar. Kötü olan sen olursun. 
(1,698 puan) tarafından
Evet öyle tabide mesele benim kötü olmam değil ki insan evladına böyle yapar mı nasıl annelik benim annem yapsa unutamam
(9,101 puan) tarafından
Kaynanan ayıp etmiş. Hiç mi tanımaz insan çocugunu yani. Evle tamirle de ilgilenen eşin anladığım kadarıyla. Madem kaynın ilgilensin. Alsın kartı da napıyosa yapsın.
(1,698 puan) tarafından
Aynen canım eşim her zorluğu çekti bu yaptıkları çok ayıp bide iftira
0 oy
(18,171 puan) tarafından
Anne ogul sonuçta yarın yine iyi olurlar sen kötü olursun bence hiç karışma 
(1,698 puan) tarafından
Haklısın canım da böyle annemi olur

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 330 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (146 puan) tarafından soruldu
0 oy