Kızlar kaynanam bilirsiniz ki bana çok yakın evi , Cat kapı gelmelerini geçtim artık tamamen bize yerleşti, depremden dolayı evinde tek kalamiyor korkuyor tabiki anlıyorum korkabilir fakat evi sapasağlam bir çizik yok binada, 1 hafta oldu bizde , eşimde gayet memnun bu durumdan. Annesinin gitmesini istemiyor. Kaynanam evde yalnız kalıyor bu arada tek kaldığı için de korkuyor. Buna lafım yok korkmuş gelebilir ama gece yatmak uyumak evine gitmemek bana biraz tuhaf gelmeye başladı ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum. Sizde bilirsiniZki depremler oluyor ve artçılar olmaya da devam ediyor eninde sonunda bir şekilde hayat devam etmeli. Bende çok korkuyorum ama evimdeyim nereye gideyim şimdi. Kaynanamla aramiz pek iyi sayılmaz daha önceki postlardan hatırlayanlar vardır, şimdi de eve yerleşti iyice nasıl bir yol cizmeliyim bilmiyorum çok bunaldim bende inanki ruh halim hiç iyi değil dışarı çıkamıyorm eşimle özel hayatımız bitti zaten, sürekli yanımızda amaç ney anlamıyorm eşimle de konuştum bu durumu tabiki beni haksız buldu zaten söz konusu annesiyse eğer ben hiç bir zaman da haklı olamam . Sadece şunu söylemek istiyorum yeni evlenecek olanlar için , lütfen eşinizin tarafına yakın gitmeyin belki her kaynana aynı değil ama arada muhakkak ki mesafe olmalı bunu yaşamış biri olarak söylüyorum lütfen mümkün olduğunca yakına gelmeyin ben geldim şimdi çekiyorm zorluklarını. Sizce ben haksız mıyım yani kaynanamın evine geçmesi gerekmiyor mu arkadaşlar? Nerde hata yapıyorum. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.