Sen sakın bişi deme görümcene. Genelde bu tarz şeylerde olay çıkar gelin de kötü olur. Eşin enişteyle konuşsun uygun bi dille. Konuşmazsa zaten unutun o parayı.
Benim eşim arkadaşına borç verdi 2 seneyi geçti belki de. İsteyemez de hiç yani huyu böyle sinir oluyorum ama napim istemiyor. Hayır adamın karısı da benim yakın arkadaşım, kadın daha sonralarda yüzük aldı altın yaptı bi sürü, evine yeni eşyalar aldı hep gördüm tek kelime edemedim. Kadın bilmiyor çünkü borç aldığını kocasının. Söylesem karı koca arasını bozarım diye sustum. O adam da unuttu mu ne bilmiyorum artık günahına girmek istemiyorum bizim para uçtu gitti. 2 senelik süreçte çok ihtiyacım olan zamanlar da oldu ses edemedim içime oturdu. Kimseyle de konuşamıyorum herkes birbirini tanıyor çevremdeki, dedikodu olacak ortalık karışacak diye. Şimdi siz tanımıyorsunuz nasılsa sorun olmaz diye içimi döktüm biraz kusura bakma, uzun oldu.
Yani aslında demek istediğim, sizde de 8 ay olmuş istemezse unutulur gider artık o para. Ya istesin eşin ya da sen de unut borç verdiğinizi, kardeşidir de helal et gitsin.