0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (1,423 puan) tarafından
İki çocuğum var eşim şehir dışında evde kalıyorum 3 yaşında oğlum 10 aylık kızım var gece yatağa yattık cocujlar uyudu bende gece yarısı kızım uyandı emziridm tekrar uzanacktim ayagima biseler battı elimi yastığın altına koydum elimede geldi kontrol ettim ekmek kırıntısı oğlum gündüz ekmek alıp yataga girmiş hiç görmedim görsem asla öyle girmem yatağa gece karanlıkta elime gelenleri topladım keanara koydum her uyandığımda kırıntıları hissettikce topladım neyse sabah 7 de oğlum uyandı tlf da video izliyor yatakta bizde uyuyoruz kızımla rüya gördüm annem gildeyim herkes deprem olmuş dışarı çıkmış babam ben ve kızım icerideyiz korkmuyoruz deprem durdu diye çıkmıyoruz dışarı sonra kızım kucağımda koridora doğru giderken ayagima bi kedi dolandı adim atamadım yere düştüm sonra biri beni belimden sardı kaskatı kaldım kolumu hareket ettirebiliyorum belimi kontrol ettim beni saran şey ne diye baktım erkek kolu o kadar sıkmış ki kasları taş gibiydi bağırmaya çalışıyorum baba yardım et diye bagiramiyorum kimlidayamiyorum oglumun izlediği video sesini duyuyorum ama hala ruyadayim bağırmaya hareket etmeye çalışıyorum yapamıyorum sonra eve birinin girdiğini ve sardigini getirdim aklıma gevsedim kendime geldim çok korktum 28 yaşımdayım ilk defa böyle biseyle karşılaştım nedir bu karabasan mi cin mi ekmek kırıntısıyla uyuyunca cin musallat olurmuş hemen o geldi aklıma 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karabasan bu hareketsiz bırakıyor kırıntı yüzünden de olur bazen de vicdanen olur ben genelde birine haksızlık kötülük edersem o zaman da gelir bana dua et oku gidiyor nas Felak ihlas ne biliyorsan oku o anda gidiyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne cini kız :D Hipnopompik felç :)) yani uyku felci :)) neredeyse herkesin başına hayatında 1 defa olsun gelir :) böyle öğlen şekerlemeleri de, düzensiz uykularda falan çok görülür. Koştuğun kaçtığın rüyalarda falan olur genelde. Beyinin bir güvenlik mekanızmasıdır. Beynin uyanır ama sen uyanıp koşmaya devam etme diye bedenini bir müddet felç eder. 
(76 puan) tarafından
Allah'ım mantıklı ve bilimsel bı cevap böyle aklı başında insanların olması çok güzell
tarafından
Çok azız yavrum burda. Her birimiz birbirimizi isim olarak tanıyoruz hatta o kadar azız :D
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Ne cini ya uyku felci bu. Yatış şekliyle alakalı
0 oy
(10,553 puan) tarafından
Kimi uyku felci diyo ama bence 3 harfli tıpta ismi uyku felci. Bana geliyorlar ama beni yenemiyolar geçen geldi kaburgalrima bastırdı o bastırdikca ben okudum Ayetel Kürsi okuyordum bir yandan nefes zor alıyordum ve üstümden attım bir kere daha geldiler 3 taneydiler yaklaşmaya çalıştıklarında okudum yemin ederim 3 üde karşımda naylon gibi eridi insan kılığındaydilar eriyip ruhlarının çıktığını gördüm rüya tabi ama sonuçta geliyolar bazen
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Ekmek kirintisindan olmuştur canım korkutmjslar seni 
0 oy
tarafından
Canim cinin isi gucu yok gibi oyle her yere gelmez sen onlari bilerek veya bilmeyerek rahatsiz etmedigin surece gelmez yasadigin sey uyku felci genelde sirt ustu yatinca oluyor bilimsel bi aciklamasi var yani korkma karabasan dedikleri de uyku felci zaten olabilir bazen ben de cok yasadim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 636 göst.
0 oy
6 cevap 222 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Turka1993 (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 307 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 335 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu