0 oy
1,407 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (87 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar 28 yaşındayım çoğu büyük gösterdiğimi söylüyor bugün bi yere kahvaltıya gittik kafe ye 18 aylık oğlum var orda çalışan kız torunuz mu dedi çok zoruma gitti ne yapacağım bi fikir verin

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 24 yaşındayım yaşımdan çok küçüksün derler herkes birşey söyler yani önemli olan kendinle barışık olman takma yani 
-Reklam-
0 oy
(10,146 puan) tarafından
Bazı insanlar sadece konuşmak için konuşuyo ben 25 yaşında oğlumu dogurdum doğumhanede hemşire 18 yaşındaki gorumceme dedi senin annen mi bu dedi yok yengem ve herkes bana küçük gosteriyorsun diyo ben yaşım soyoeyince şaşırıyorlar bende 28 yaşındayım diyordum galiba 29 olmuşum benim Ekim 1994
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Bende 1.70 boy 85 kiloyum 29 yaşındaydım o zaman bana 40 yasinda var misin demisti ama ben cidden buyuk duruyorum hem kilom yuzunden hemde yüzden de kilo aldim 
0 oy
(245 puan) tarafından
Bence çalışan sırf seni gıcık etmek için öyle bir laf etmiş. Hiçte büyük durmuyorsun. Bende 28 yaşındayım. Saçımı hiç boyatmam ve önlerinde beyazlar var ama hiç de büyük durmuyorum.gayet güzelsin maşallah. Bazı insanlar zehir gibidir. Sırf karşısındaki üzülsün diye s.alak s.alak konuşur.hiç onlara bakma. Maşallahın var ❤️
0 oy
(591 puan) tarafından
gayet genç gözüküyon ne alaka torun ya.  şaşırdım açıkçası gençsin güzelsin bence
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Ayyy bazı insanlar sadece konuşmak için konuşuyo. Torunumun torunu deseydin keşke 
0 oy
(671 puan) tarafından
O kızın gözleri kör bence.. 

Yani herkes yaşını göstermez bende 27 yaşındayım ama ses tonum 35 gibidir 
0 oy
(7 puan) tarafından
Asla büyük durmuyosunn tam yaşını gösteriyorsun. ama daha küçük göstermek özgüvenli olmak istersen tavsiye vereyim. Kötü yapılmış bı ombre yaslii gösterir heleki sarı tonlariysa. Tek renk koyu renk genç gösterir.duzgun kaslar ve nemli yüz artı bb krem ya da fondöten kullan.hafif bı ruj ama dudakların da kuru olmasın.allik gözler de önemli sadece rimel yeter fazlasi da bozar. Kilo ver demicem o bazen zor olabiliyor sadece koyu renkli şeyler giyebilirsin.. tekrar soyluyo Rum. Çok guzelsin sağlıklı günler :))
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Ödem var sende zannedersem doğumdan Kalan öncelikle odemini atmaya çalış maydanoz suyu ic günde iki kere 
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Saç rengini değiştir kimi insanlar hadsizdir düşünmeden konuşur takma boşver 
0 oy
(29,397 puan) tarafından

Çok takılma insanların ne düşündüğüne ne dediğine ya Rabbim senide böyle yaratmış amannn dış görünüş degilmi nesi değerli ??? 

Ayrıca gayet yaşını gösteriyorsun hiçte büyük duruyorsun 

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 727 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sumisalii (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 997 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy