0 oy
656 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından
Kızlar 5 yıllık evliyim dün akşam eşimin kullanmadığı tişörtlerini ayiriyordum ayırdığım tişörtleri köye getirdik  eşimde dedi ki artık bunu kullanmayacaksak soylim bunu şu kız almıştı bana dedi. Bende çok sinirlendim çünkü bazen o tişörtü bende giyiyordum evde Falan. Niye söylemedin dedim bir anlamı yok ki kullan at dedi hayır buna benzer daha önce de bir tartışmamiz olmuştu başka bir  kız arkadaşının aldığı kazağı atmıştım.  Bunu bile bile saklamiş olmuyo mu bana saygısızlık değil mi ya dün akşam merkeze eve döndü ben annemgilde kaldım yarın beni almaya gelecek sizce nasıl davranayim  ve haksız mıyım kızmakla

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşimin o taraklarda bezi yok ama yinede eskidikce atıyorum eski kıyafetlerini 
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben olsam hiç bozuntuya vermezdim 2 3 hafta sonra o unuttuğunda ben yanını ona yaşatırım bu tişört falancadandı diye sallardım kızdığında da onun söylediği cümlelerin birebir aynını söylerdim.  Daha önce ay i tartışma olup anlamadıysa yaşayınca anlar belki.
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Ay hiç aklıma gelmedi böyle bir şeyi sormak. Giyse de pek umrumda olmaz açıkçası. Geçmişle yaşanmaz :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 405 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 339 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sifanurr (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,130 göst.
0 oy
2 cevap 294 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Adalett (57 puan) tarafından soruldu