0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
https://vm.tiktok.com/ZMYPA9NFE/  eşim bana bunu gondermis

5 Cevaplar

+1 oy
(8,472 puan) tarafından
Önceki post açtın herkes yorum yaptı ona cevap vermeyip şimdi ayrı post açıyorsun şimdi herkes sana cevap vermese hak bence 
tarafından
Tamma sen yapma
(8,472 puan) tarafından
Ukalasin başka bişey demiyorum herkes okadar akıl veriyo birinede çıkıp cevap yazmamissin simdi eşim bana bunu atmış diyorsun
(820 puan) tarafından
Dünya benim etrafımda donuyorgiller:)
+ canım
(8,472 puan) tarafından
Öyle canım valla hem dert paylaşıyorlar bizde yorum yapıyoruz ama cevap vermiyolar saygısızlıktan başka bişey değil bana göre cevap vermiceksen yada yorumlar hoşuna gitmezse hiç açma daha iyi.
(1,274 puan) tarafından
İlgi çekmeye çalışıyor ya yorumda da belirttim hangi pokun laciverti o bile belli değil
-Reklam-
+1 oy
(2,363 puan) tarafından
Senin postlarda çelişki var ya hep neden ki acaba 
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Neden her yerde kadın nasıl davranmalı yok nasıl giyinmeli yok kaynanaya saygı duyulmalı temizliğini şöyle yapmalı diye videolar dönüyo da niye kimse erkeklerin ne yapması gerektiğini konuşmuyor? 
(8,472 puan) tarafından
Çünkü erkek ne yapsa suç gören yok ama kadın ne yapsa suç görülüyor malesef böyle bir cahil toplumdayiz halbuki herseyin karşılıklı olduğunu anlamiyolar. Erkek aldatır adı çıkmaz kadın aldatsa on yıl konuşulur fark bu
(2,606 puan) tarafından
Heya halbuki günah ikisine aynı mesela erkeğin de tesettürü var ama kimse konuşmuyor niye bıktım böyle durumlardan
tarafından
Maalesef ülkemizde bu yüzden hep kadın eziliyor
0 oy
(15,950 puan) tarafından
Sen akıllanmazsınn...

Kolay gelsin....

Bunada cvp vermıycenn ıcımde kalmasın en azından....
tarafından
Ne saçmalıyorsun
(15,950 puan) tarafından
Kımın sacmaladıgı bellı....
Don bı oku actıgın postları zahmet olacak ama :)
0 oy
(1,063 puan) tarafından

Sende benzerini bul at hanımlarınıza şöyle davranın böyle yapın videoları da var onlardan birini gönder :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 351 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Birsel.. (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 277 göst.
3 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 361 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,209 göst.
13 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bsratmcc (13 puan) tarafından soruldu

413,446 soru

12,447,280 cevap

46,188 kullanıcı

Kategoriler

...