0 oy
170 göst.
Aile kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar ben ne kadar fakire,kimsesize,yaşlılara ve çocuklara hayır yaparsanız o kadar zenginleşir siniz eviniz bereketlenir diyen anne ve babayla büyüdüm ama eşimin ailesi aşırı cimri ve eşimde öyle ne sadaka ne zekat nede fitre verirler bizim durum çok iyi değil zekat bize düşmüyor ama şükür aç da değiliz ben sürekli hayır yapmak çocuk sevindirmek istiyorum evimiz de bereketlenir diyorum ama eşim 1 çikolata bile alıp vermez kimseye sadece yılda 1 veya 2 kez ölen babası için hayır dağıtır oda dedim ya babası için evim bereketlenmiyor borcumuz bitmiyor ben ne yapcam böyle akıl verin

2 Cevaplar

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Sana para verdikçe onun için kendin için çocuğun için ver ara ara. Azıcık bile olsa senin adın başkası için çok olur. 
(1,340 puan) tarafından
Kız bütün parası bende ama 5 TL eksikse ne aldın diye sorar yalan söylesem günah doğru söylesem şimdi sırasını diye kızar bide internette okudum kocadan habersiz kocanın parasıyla kimseye hayır yapılmamış yaptığım hırsızlığa girermiş
(8,028 puan) tarafından
Benim bildiğim öyle bir şeyin olmadığı ama hakkında hayırlısı olsun.
-Reklam-
0 oy
(1,125 puan) tarafından
1lira bile olsa sen ver sokakta gördüğün çocuğa , sen niyetini aldıktan sonra senin birini bin eder yüce Mevlam ❤
(1,340 puan) tarafından
İnşallah ya

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 614 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 280 göst.
0 oy
7 cevap 618 göst.
3 Ekim 2018 Aile kategorisinde ilkheyecan (29 puan) tarafından soruldu
0 oy