Benim bu lanet olası kaynanam her dakika ortalığı karistiriyor kör olasıca. Bundan 2 ay önce bebek görmeye arkadaslarim gelecek dedi tamam anne dedim o kadar hazırlandım falan sonra gelmiyolarmis dedi.
Bugün olan konuyu anlatacam benim eşim Ankara'ya sözleşmeli er için mülakata gitti eşimi arıyorum hiçbir şekilde ulaşamıyorum dedim görür beni arar nasıl olsa aramadı hiç oda bir çocuğumuz var boynu altında kalasica beni geçtim çocuğunuda mı merak etmedin. Annesini aramış her anını anlatmış ben eşimin mülakatı geçemediğini ne zaman geleceğini hep kaynanamdan öğrendim oda ballandira ballandıra anlatiyo oğlum yarın gelecek geçememiş falan diye sırf ben annemin yanındayım diye üst üste her dk aradı belki 10 defa aradı acmadim sırf bana huzursuzluk vermek için annemi aradı annem açtı en sonunda annem kızım duymamış noldu dedi gelsin misafir gelecek diyor sırf ben annemin yanındayım diye gelmem dedim ve engelledim birdaha arayamadi
Beni sıkıntıya sokmak için yapıyor bütün bunları kizlar eşim konusunda yani bana şunu demeye çalışıyor sen yabancısın oğlum sana birşey demiyor bana diyor demek istiyor
Oglundanda anasından da bıktım tiksindim az önce hayvaan kocama dedim annemlerden beni alırsın o zaman geldiğinde eve geçeriz dedim bakarız diyor dedim hiç gelme defol
Bunlar benim aklımla oynuyor ya eşim olcak insana yazıyorum konuşalım diye uykum var diyo ***** zibar yat