0 oy
295 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,137 puan) tarafından
Merhaba. Özelde psikoloğa gideniniz oldu mu? Hic gitmedim, merak ediyorum. Kac dakika kac seans ne kadar sıklıkla gittiniz ve faydasını gördünüz mü? Psikolog sizi yeterince dinliyor ve ilgileniyor mu? Cevaplarsanız sevinirim

7 Cevaplar

0 oy
(349 puan) tarafından
benim kadar kimse gitmedi gitme bacim bu yurdun psikologununda psikolojisi bozuk :) adam benim yanimda telefonda biriyle tartisiyordu seansda icimden dedim ki bu daha kendini iyilestirememis beni nasil iyilestirecek tedaya inmeden biraz anlattim ciktim icime sinmemisti cunku 
(349 puan) tarafından
özeldi bide kiz gecen sene gitmistim bu senede baska bir ozele gittim o da benimle dedikodu yapiyor yemin ederim bak diyorki bende bekarim iste erkeklere guwenim yok ay asla ewlenmem ben ozgurlume duskunum :))) dedim ama ben anlatacektim buna ne oluyor bana denk gelenler derdini anlatiyor ben dinliyorum sansima tukureyim dahada gitmiyorum walla psikologa olan parama oluyor ben onlari dinliyorum :)))
(1,137 puan) tarafından
Haha ya güldürdünüz beni :)) bu da bi tedavi yöntemi olmasın kendi dertlerini anlatıyorlar ki siz kendi dertlerinize şükredin diye :D
(349 puan) tarafından
o zaman onlar bana para odesin kiz :) saka bi yana cok degisikler ya afalliyorum şansima tukureyim
(1,137 puan) tarafından
Size öylesi denk gelmiş demek ki :)
(349 puan) tarafından
aynen canim :)
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
Bütün doktorlar aynı olmadığı gibi bütün psikologlarda aynı değildir. Önemli olan işini gerçekten başarıyla ve  saygıyla yürüten psikolog bulabilmen.. 
(1,137 puan) tarafından
Orası öyle
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Urfa'da gittim o kadar iyiydi ki. O kadar ilgiliydi ki. Ama sadece bir seans gidebildim. Yaz tatiline memlekete gelmistik.
(1,137 puan) tarafından
Urfada hangi doktordu acaba ismi ne
(2,145 puan) tarafından
Abidin Balkan'dı galiba. Zaten takip ediyordum çok memnun kaldım.
(3,179 puan) tarafından
Hangi hastanede cnm
(2,145 puan) tarafından
Kliniği var canım
0 oy
tarafından

Ben gitmiştim ama faydasını göremedim. Psikologun bana kattığı tek şey duygularımı düşüncelerimi kontrol etmem oldu :) onun haricinde psikolojik ilaçlarında yan etkileri de var iyi edeyim derken daha kötü yapanda var. Gittiğimde neden buradasın diye sordu anlatmaya başladım işte yaşadığım olumsuzlukları. Anlattıkça not aldı daha sonra ilaç yazdı bunları deneyelim bir dahaki ay görüşürüz dedi. Dosyamı bir kağıda koydu kaldırdı. İlk zamanlar ilaç zaten s.a.l.a.k gibi yapıyor sürekli uyku hali filan bir de çalışıyorum iş yerinde uyukluyorum o derece. Bir ay geçti yine gittim ne gibi değişim oldu dedi. Uyumaktan uyku halinden uykuyu düşünmekten sorularıma odaklanamadım dedim yine konuştuk ettik sonra ilaçlara devam dedi. Bir dahaki ay yine geldi dedi bu sefer ilaçlar biraz daha iyi etmeye başladı normal hayatıma devam edebiliyordum bya mutluydum bir çok şeyi umursamıyordum. Bir dahaki ay yine aynı şekil gittim konuştuk ettik ilaç verdi gönderdi 5 ay kadar böyle devam etti sonra ilaçlarla düzelmeyi beklerken birden tam tersi etki yaptı daha fazla dibe düştüm. Ondan sonra da neden onca para verip kendime bu eziyeti yapayım dedim kendi kendime psikolojimi düzelttim kendimle konuşup herşeyin iyi olduğunu hiç birşeyin benden değerli olmadığını hayata bir daha gelmiceğimi ve hiç bir şeyi en umursamamayı öğrendim işte. 

tarafından
Uyku problemim vardı geceleri bütün sorunlarım aklıma geliyordu bir de pek iyi ergenlik geçirmedim başıma bir kaç olay geldi ondan sonra bozuldu ben de ayarlar.
(349 puan) tarafından
iyi misin peki suan
tarafından
Ohoo iyi ne kelime kız :) :) hani bir söz var ya psikologa asla deliler gitmez, delilerin delirttikleri gider diye. Aynen o şekil kimseyi umursamıyorum. İnsanlarla uğraşılmaz hee diyip geçmek gerek. Aşırı vurdumduymaz oldum. Dünya yansa alırım sigara mı kahve mi izlerim o derece. Bir işte panik atak başladı bu aralar onun haricinde şükür çok iyiyim.
(349 puan) tarafından
Allah daha iyi etsin kuzum ya :)
tarafından
Amin canım cümlemizi.
0 oy
(59 puan) tarafından
Evet gittim saymadım ama 7-8 falan gitmisimdir. Faydasını gördüm. Çok ağır bir süreçten geçiyordum. Ama iyi bir yer bulman lazım. Arkadasla sohbet gibi boş yere para ala  yerlerde var
(1,137 puan) tarafından
Geçmiş olsun evet tabi araştırıp gitmek lazım
0 oy
(617 puan) tarafından

Ay ben gittim kendi özel yeriydi evlilik için sorunlarımı anlatıyodm birden başladı bende eşimden boşandım diye anlatmaya  bu kadınin derdi çok dedim bidaha da gitmedim :D

(1,137 puan) tarafından
Haha iyiymiş :)
0 oy
(1,411 puan) tarafından
1 saat sürüyor parayı verince çok güzel dinliyorlar. 

Ben bursa'da çoğuna gittim ve üstelik emdr tedavisi bile oldum ama pek bir faydası yok 
(1,137 puan) tarafından
1 saat iyiymiş

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 205 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 440 göst.
8 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 500 göst.
23 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,386 soru

23,759,957 cevap

315,376 kullanıcı

...