0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
  1. Merhaba hanımlar anneniz size geldiği zaman yardım eder mi ? 1 yaşında hiç durmayan bir kızım var annem geldiği zaman  yardım etmez bellide etmem yardım istediğimi ama 4 de kardeşim var. Evi aşırı dağıtıyorlar hem ev hem yemek hem çocuk gelmelerini istemiyorum beni linçleyenler olucak ama.. çalışan da birisiyim çocuğum olmasa hiç problem değil ama hiç durmuyor down kardeşim var anlamıyor vuruyor kıza onun peşine dolaşıyorum anne kıza bak vurmasın ben mutfağa gideyim diyorum ama anlamıyor vuruyor biliyorum o yüzden gözün üstünde olsun diyorum alınıyor. Ee oda benim kardeşim canım ciğerim niye alınıyorsun diyorum. Şimdi tutturdu illada gel diye hiç gidesim yok 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem geldiğinde hiç oturmaz yani ben yap demem o benim halimi görüyor küçük olan oğlum hiç durmuyor Allah annemden razı olsun ama senin annen içinde şunu diyebilirim geldiğinde biraz destek olmalı bence 
(234 puan) tarafından
Her konuda yardımcı oluyor yemek olarakta temizlik olarakta ztn yeni evliyim hamileyim suan mesela doğum temizliğini ben yapcam diyor cam silme vs hersey olarak umarım sizinkide yardım eder
(35 puan) tarafından
Koltuğa oturmuş uyumuş küçük kardeşim ne varsa hep ortaya dökmüş gördüğüm şok oldum
tarafından
Annen sana yardım etmiyorsa bile kardeşlerinin arkasını toplamalı
(35 puan) tarafından
Yok nerde birde rakazan gelecek diye evi hep temizledim kardeşimin saçı çok dökülüyor bende dedim ki saçını topla çok dökülüyor dedim ben böyle seviyorum evde de böyle dolanıyorum dedi benmi abartıyorum acaba evi kaç defa süpürdüm hep kıl birde dün camları sildim ayağımı burktum üstünede basamıyorum valla şimdi gel gel gel diye tutturdu toplandım ama hiç gidesim YOK
tarafından
Vallah haklısın
-Reklam-
0 oy
(8,343 puan) tarafından
Annem dusun hamile halimle gecen bana acizleniyordu bi cagirmiyon bi corba yaptim die nasil evlatsin die sakaya vurdurarak bende dedim sen cagiriyonmu kizim hamilesin gel su yemek yaptim yiyelim die veya 2 borek aciptami getiremen yiyelim ne durumdasin bakayim die hic gelmez bu arada biseye totosu sıkıstımı arar anca dogacak cocugum var 1 takim bile almadi eline bez alipta evimi tenizlemis deil daha bunca yil ben yaptim hizmetimi evlatligimi dinc genc bi kadin yasli da deil yapacak bsy yok aramiyorum artik
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Annem hasta göğüs kanseri ben gittiğimde iş yaptırmam bize geldiğinde yaptırmam torunla oynar yeter derim sen otur yardım etmeli bence annen en azından çocuklara bakmalı gitmek istemiyorsan gitme canım bir bahane bul 
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Annem bana gelince hiç boş durmaz evin her yerini elden geçirir yemeklerimi yapar ben demesem de yapar o bize gelince ben çok rahat oluyorum şuan hatta bizde geldi evimi temizledi yemekleri yaptık birlikte çocuğumla ilgileniyo :)
(35 puan) tarafından
Bizim ki bana gelince uyuyor
0 oy
(135,920 puan) tarafından
annesi hic gelmeyen tek benmi varim
0 oy
(234 puan) tarafından
Her konuda yardımcı oluyor yemek olarakta temizlik olarakta ztn yeni evliyim hamileyim suan mesela doğum temizliğini ben yapcam diyor cam silme vs hersey olarak umarım sizinkide yardım eder 
(35 puan) tarafından
Benim annem hamileyken geldi her işi ben yaptım camı silmeye kaynanam geldi yanında otur du eşim arada başıma kalkar

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 568 göst.
0 oy
10 cevap 475 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yumudukk (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu