0 oy
614 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,150 puan) tarafından
Dedi ki senin kızında taşıyıcı var o ne dedm ciddi bişey mi dedim yok dedi 1 yaşında tekrar görmem lazm dedi siz biliyor musunuz ne olduğunu genetik dedi ya sende ya eşinde var olmuş olabilir dedi

9 Cevaplar

0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ne taşıyıcısı hepatit falan mı.
(1,150 puan) tarafından
Bilmiyorum kanında var dedi
(3,459 puan) tarafından
Benim eşimde hepatit taşıyıcısı ondan sordum
(1,150 puan) tarafından
Ee ne oluyor kötü mü yani
(3,459 puan) tarafından
Yok canim taşıyıcı olduğu için bulaşmıyor. Ama başkasına kan falan veremiyor mesela
-Reklam-
0 oy
tarafından
bu doktorların da yarim bilgi vermesi oldurecek beni açıkla iste 
(1,150 puan) tarafından
Aynen diyor yoook yok onomsoz hele sen bi söyle bn karar veririm önemli mi önemsiz mi
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Akdeniz anemisi olabilir mi belki cnm taşıyıcı onda da oluyor çünkü benim eltimin kızında var oda taşıyıcı çok çabuk hastalaniyo hemen en ufak şeyden rahatsizlaniyo bağışıklığı kuvvetli değil yani acaba öyle bişey mi cnm
(1,150 puan) tarafından
Bilmiyorım ki
(1,114 puan) tarafından
Yarın başka doktora da götür cnm giderken tahlil sonuçlarıni götür ben durumunu öğrenmek istiyorum önceki doktor sadece taşıyıcı dedi ama net bilgi vermedi de ona göre söyler zaten doktorun cnm. Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah
0 oy
tarafından
Öğrenene kadar yuzsuzluk eder sorardım yada başka doktora giderdim hiç sevmem belirsizlik.. insallah ciddi bisi degildir
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Doktorun dedigi Akdeniz anemisi taşıyıcılıgı oluyor bence 
(193 puan) tarafından
Sadece o hastalık degilki bı çok hastalığın taşıyıcısı olabilir insan
(1,457 puan) tarafından
Benim düşüncem bu yönde
0 oy
tarafından
Kız ne taşıyıcısı demedin mi
(1,150 puan) tarafından
Mesj attm sordum bakalım ne dicek
0 oy
(1,374 puan) tarafından
Eşiniz akdeniz anemisiyse çocukda taşıyıcıdır canım.Evlendirirken karşısındaki kişinin de taşıyıcı olmaması gerek.Varsa tedavi görerek bebek sahibi olmaları gerekiyor  
(193 puan) tarafından
Herşey cikmioku biz eşimle şeker düşüklüğü tasiyiciyisiz ama bunu bilmioduk ilk çocuğumuzu kaybettik hasta doğdu genetik test yaptılar we bundan sonraki çocuklarımızın da 100de 25 hasta doğma olasılığı war
(1,150 puan) tarafından
Peki tahlil sonuçlarını atsam sen bilir misin
(1,374 puan) tarafından
Tabi eşinizde akdeniz anemisi varsa. Ne taşıyıcısı olduğunu bilmiyoruz şuan
(1,374 puan) tarafından
Canım eşin biliyordur kendisi ne taşıyıcısı olduğunu ondan öğrenebilirsin.  İş yerlerinde bekli sürelerde kan değerlerine bakılıyor çünkü fabrika fln gibi bi yerde çalışıyorsa
(193 puan) tarafından
Ben anlamamki canm öle anlasilcak bişi olsa sende anlarsın ha çok önemli değildir die dusunuyorm çünkü bizim kanlar yurt dışına gitmisti
0 oy
(193 puan) tarafından
Taşıyıcı da ne yaşıyormuş bide onu soraydin
(193 puan) tarafından
Canm acil birşey olsa doktor söylerdi zaten yaşadığın yerdede yokmuş doktor bence bı kontrole filan gittiğinizde götürün tahlilleri tekrar sorun
(1,374 puan) tarafından
Canım bence aklında takılı kalacak gitsin öğrensin
Benim anlamadığım onda yoksa eşinde var bu rahatsızlık
Nasıl bilmiyorlar orası garip geldi bana
(193 puan) tarafından
Kız illa rahatsızlık olmuyo işte benim ilk bebeğim hasta doğdu kaybeettim eşimde bende tasiyiciymisiz ama anne babalarımız da hasta degil
(1,374 puan) tarafından
Öyle olduğunu bilmiyorum kuzum.çevremde iki aile var böyle birisini n erkek taşıyıcı ve çocuklarda taşıyıcı
Birisi ksrı koca taşıyıcı ve çocuklarını kaybettiler sonra tedavşyle sağlıklı bebrkleri oldu şuan 2 buçuk yaşında
Bu hastanede kiler nadı iş yapıyor taşıyıcı diyor ne oldupunu açıklamıyor bu nasıl iştir ya?
(193 puan) tarafından
Aynen doktorun ne taşıyıcısı oldugunu solemesi gerekiodu
0 oy
(437 puan) tarafından
Büyük ihtimal akdeniz anemisi taşıyıcısıdır diye tahmin ediyorum kan değerleri biraz düşük oluyor onlarda b3nimde 2 Oğlum ve eşimde var  genetik yani 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
0 oy
7 cevap 215 göst.
+1 oy
2 cevap 145 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 928 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (282 puan) tarafından soruldu

404,157 soru