Bebeğimin durumu çok şükür iyiye gidiyor ama doktor hep riskli konuşuyor böyle gözlerinin içine bakiyorum Allahim diyorum nolur iyi bir şey söylesin . Söylemiyor değil aslında söylüyor mesela diyor ilk güne göre daha iyi şu an
Ama sanki daha çok beklentim var Bana dese ki iyi olacak sabret eminim kuş gibi hafifliycem
Rabbım kimseye böyle imtihan yaşatmasın. canımı istese canımı veririm daha fazla bilgi almak için
Rabbım bu mübarek günlerin huyu suyu hürmetine yavruma şifa versin aminn❤️
Benim kızım da 37 haftalık ken doğdu solunum sıkıntısıyla.. küvezde 8 gün kaldı bana 8 ay gibi geldi.. 3 kilo doğduğu için çabuk toparlandı.. doktorlar kesin bişey söylemezdi bizede.. nezamn çıkacak derdik belli olmaz derlerdi..hergün 2 kere süt sağıp götürdüm.. son 7.gün beni çağırdılar gelde bebeği emzir emerse yarın verecz die havalara uçtum koşarak gittim .. beni özel odaya aldılar kzıımı getirdiler daha göğsümü açar açmaz yapıştı ebelerde şaşırdı ..oda bana hasret kalmış kuzum benim.. o gece hastanede kaldık dünyalar benim olmuştu... Rabbim sanada sabır vrrsin kardeşim zor bir süreç ama kavuşmak da çok güzel.. küveze gidip bakıyorsun demi yanında konuş seni hisseder..bide zaten iyi olduğunu sende anlrsın az çokiçin rahatlar
1,490,018 soru
24,352,276 cevap
346,539 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın