0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından
Kızlar ben boşanma davası açtım ama sadece darp raporu üzerine açtım davayı. Aldatmasını maddesini kullanmadım sadece darp raporunu. Bugün kadının birine ulaştım beni aldattığı kadın açıkça döktü her şeyi benim alakam yok benimle arkadaşlık kurmak istedi ben evliyim ama arkadaşlarım var onlarda sınırdışı edildi onlarla para karşılığı beraber oluyordu bunu biliyorum dedi.(kadında arkadaşları da siyahi) neysee bende avukata yazdım oda mahkemeyi açtık artık bir şey ekleyemeyiz ama belki ikinci bir dava açabiliriz dedi hem tazminat hem de ziynet eşyalarım için. Sizce açılır mı kesin konuşmadı çünkü 

1 cevap

0 oy
(213 puan) tarafından
Ayrı dava Demek Ayrı Maddi kayıp Demek canim dosya açılır bunun üzerine şikayette bulunursaniz eğer tekrar dosya masrafı avukat ücreti ödemeniz gerekiyor eğer ki boşanma davası açıldıysa elinizdeki evraklar dosyayla savcıya Teslim edildiyse evet içine ekleme yapamiyorsunuz dava açıldığı için bu dediğiniz konuyla alakalı da dava açmak istiyorsanız Eğer elinizde kesin bir delil bulunmalı Yoksa telefon konuşmalarınız Delil olarak geçmez bir yazışma resim ses kaydı olmasi gerekiyor 
(231 puan) tarafından
Boşanma davası için maddi bir şey ödemedim devlet tarafından karşılanıyor. Bunun için de ödemeye hazırım ne olursa olsun ona kâr kalsın istemiyorum
(213 puan) tarafından
O zaman bu dosya içinde adli yardım da bulunacaksiniz ama dediğim gibi elinizde somut bir delil olsun ki kazanın mahkemeyi
(231 puan) tarafından
Elimde kadınla olan konuşmalar var ve sözünü tutarsa bana fotoğraf bulmaya çalışacak
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 873 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Miniminibirkus (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 348 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde heygirls (819 puan) tarafından soruldu
0 oy