+1 oy
2,103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben görücü usulüyle evlendim, teyzemin oğlu olur eşim. Kendileriyle uzaktık farklı şehirlerde yaşıyor ve twyzemi kuzenlerimi hiç görmedik  yani daha önce hiç görüşememiştik ailecek , sadece annem teyzemle konuşuyordu, neyse Benden önce ablamı görmeye, tanışmak için geleceklerdi  sonra ablamın başkasıyla nişanlandığını duyunca  gelmediler, sonra benim için geldiler tanıştık bana beni görür görmez aşık olduğunu vs söylemişti eşim her neyse işte evlendik sonra herhangi bir konudan dolayı tartıştık ve bana işte ablanın  kocası olmasaydı ablanı alırdım seni napayım dedi,  ya bunun ne kadar iğrenç ve kötü bir cümle olduğunu söylüyorum bana yok kız görme sırasından bahsediyor  yok sinir anında söylenmiş bir şey diyor, kafayı yiycem sizce ben mi yanlış düşünüyorum?

55 Cevaplar

0 oy
(1,309 puan) tarafından

Teyzenin çocuklarını hiç görmediniz ,sonra sizi görmeye geldi, seni beğendi, sizde onaylayıp evlendiniz öyle mi ? bana inandırıcı gelmedi bu hikaye :ermm:neyse benim sevmediğim bir ilişki açıkçası. kuzen ilişkisi bana çok ensest geliyor kardeş gibi gördüğüm insanları kendime koca yapamazdım.Velev ki olmuş böyle bişey kocanızın bu sapıklığı aymazlığı nedir anlam veremedim tam bir ensest ilişki kafasında adam hiç yanlış anlamamışsınız akrabayla alışverişini yapılmayacağı gibi evlilikte olmayacağını düşündürdü bana.

-Reklam-
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Pes vallahi pes insan teyze oğlu ile nasıl evlenir bir defa zaten eşin denen kişi sana bu hakareti yapabiliyorsa o evlilik daha dikiş tutmaz saygı kalmamış çünkü yinede Allah iyi etsin.
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Hadi sen onun güzel laflarına kandın senin hiç ananda babanda damı akıl fikir yokmuş seni vermiş ayran gönüllüye!!!! 
0 oy
tarafından
ya bence alelade söylenmiş bisey hani basinda ona niyetlenmisler diyecek baska bisey bulamamış da onu soylemis gibi.duyunca cok.kotu bi cümle ama isin asli.oyle.degil.bence iyi düşünelim.iyi.olsun 
0 oy
(4,310 puan) tarafından
Balık baştan kokmuş  canım. Ben olsam ablamı görmeye  gelecek olup sonra bana yonelen insanı asla kanum etmezdim.  Esinin  dedigi de tam kafayi yemelik  valla yalan diyemiycem. Sinir aninda çıkar  insanin asıl karakteri meydana 
0 oy
(5,205 puan) tarafından
Direk boşanma sebebidir benim için
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Yuhhh. Her şakanın altında bir gerçek her öfkeli sözün altında bir neden vardır. Sevmedim bu işi ben. Pişmansa boşansin
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ne saçma teyze oğlu bana çok tuaf geliyor yaa cnku biz kardeş gibi büyüdüğümüz için sanırım 
0 oy
(10,123 puan) tarafından
Ben ablamı görmek için gelen adamı kabul etmezdim bana ters 
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Bnimde teyzem oğlu bı kere  ablam ilgi bişey demisdi o daha becerikli aklı basinda  gibi  bişey  işde aman kocan kendine baksın   o nasıl laf anlamdimda 

Evlenmeyeydi çok merakliydik sanki onlara aman valla babamın evinde kalaydim arkadas bunaldım evlliklik sorumluluk 
0 oy
(309 puan) tarafından
İnsanın fikri neyse zikri odur keşke ablanı isteyen birini baştan reddetseydin 
0 oy
tarafından
Çok iğrençce bisey bence. Keşke sen kabul etmeseydin canım madem ablanı isticeklerdi. Olan olmuş ama ben iğrenirdim yani gördükçe 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Demekki aklı hala ablanda
0 oy
tarafından
Ay daha neler ya soyledigi cok agir bi soz
0 oy
(600 puan) tarafından
Ablanla eşin aynı ortamda olduğu zaman hep için içini yiyecek . Acaba eşim ablamı benden daha çok mu beğeniyor diye sorgulayacaksın . Çok iğrenç ya . Sen aynı cümleyi eşinin abisi için sinirle söylesen neler olurdu kim bilir 

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 619 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (12,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 396 göst.
17 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde MARMELAT -_- (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,320 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Asellll (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 471 göst.

410,663 soru

12,355,598 cevap

40,943 kullanıcı

Kategoriler

...