Edim teravih dönüşü yukarı cıkmış işte annemlere bakmaya napiyorlar vs diye. Işte kaynatam bugünden için teravih dönüşü 20 adam( 1. Derece yakinlari) getirecekmiş toplantı yapmaya. Kaynanamda eşime demis ki sizin evde toplansinlar. Sizin ev derli toplu yeni gelin evi en azından düzen var benim evimde düzen yok. Eşimde bana sormadan kabul etmiş. Acaip sınır oldum yav ev sahibi benim dimi Bir ara müsait misin diye sor niye kafana göre evime adam getieyorsun birde diyor ben hazırlıkları yaparim gelin uğraşmasın. Dune kadar benim evim yoktu o insanlar kimde toplanıyordu..?
Esime de acaip sinir oldum kizdim bağırdım. Dedim bu evde tek yaşamıyoruz sana değil bana danışmasi lazım belki evde olmiycm belki müsait değilim belki biti gelecek niue kafasına göre iş yapıyorsunuz dedim. Ben eşşek başı miyim niue bana haber verilmiyor dedim. Yarın habet veriri diyo dedim kusura bakmayın ben kabul etmiyrm siz ce de sacma değil mi
1. Cisi o kadar adama ben ne yapam tanımam etmem
2. Cisi habersiz benim evime niye adam getiriyorlar akraba da olsa ben hiçbirini tanımıyorum yeni evliyim.
3 . Kaynanama ne tepki koyayım sizce haksız mıyım ya