0 oy
616 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (479 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
gurbette 2 çocuk evin içinde bunalıyorum arada bazen tepkilerim de büyük oluyor ama yine de ona çok kızgınım.

Sabah üstünü giyiyor bende kızı okula hazırlıyorum yatağın üstünde telefon var kızım üstüne oturacakmış daha üstünü giymeden telefonu cebine attı zaten telefonla çok uğraşan biri şifresi falan yok neyse bir an ne var bu telefonda sürekli cebinde şu bu bağırdım ver diyorum vermiyor bir sakinleşsene falan diyor iyice bağırdım sonra yakamdan tuttu koltuğa attı kolumu falan sıktı telefonu fırlattı al bişe bulamazdan görürsün ben napacam sana diye tehdit ediyor bide. Çok öncelerde böyle kavgalarda yine şiddete doğru giderdi epeydir kavgamız olmaz ama böyle tartışmada hemen tehdit ve şiddete yöneliyor. Kimseye de bişe söyleyemem sanıyor. Tartışma illaki oluyor hemen hemen her evde hemen şiddete mi dönmesi lazım ya siz böyle yapsanız eşiniz hemen şiddete yönelirmi bağırdım sabah evet ama yapamaz ya böyle. Neyse işe gitti bende ablasına msj attım daha görmedi anlattım böyle böyle oldu diyr hepsini.(daha önceki tartışmalarda tehdit ve şiddete yönelmelerini kimseye söyledim biliyo nasıl olsa söylemez diyr rahat takılmasın diye bu sefer söylemek istedim en azından bilsin susmayacağımı bu konuda) Kızları alıp gitsem memlekete 10 saat otobüslede off biri daha 1 buçuk yaşında durduğu yerde duramaz nasıl gidecem bilmiyorum ama artık böyle yaparsa benim gidebileceğimide anlasın istiyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
(5,428 puan) tarafından
Bunaldın için yapmıssın bence durduk yere bagırdıysan felam he asla ıt3mmesı lazım senı orası cok ayrı bı konu. Keske sakın kalsaydın. Ve ablasına anlatmasaydın. 
-Reklam-
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Ablasına değil direk bavulunu alıp çıkacaksın sonra ben gidyorum diyeceksin cnm şiddetim sonu pek iyi bitmez bide kendi supeye düşürmüş seni direk verseydi bunlar olmazdı kendi inatla vermek istememjs
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Keske hemen birilerine anlatmasaydin,eger sonucunda bise yapmiyicaksanız(bosanma gibi) kimseye anlatmayın siz unutur geçersiniz onlar unutmaz. 
(479 puan) tarafından
Aynen doğru diyosun da ne bileyim daha önceki tartışmalarda da şiddete yöneldiğinde kimseye demedim bişe biliyo yine susar diye en azından ablasına söyledim bu konuda artık susmayacağımı bilsin istedim birazda. Anne babalara söylemek istemedim konu büyümesin diye. Kaç defa da söylüyorum tartışmamozda bana el kaldırma bak diye gözü dönmüş gibi oluyo o an korkuyorum
(9,612 puan) tarafından
Anlıyorum seni ama iste bi kere şiddete yönelmesi bile devamını getirmesi demek ve bu adam sikayetlede düzelmez,gorumcen sana karsi ne kadar iyi olursa olsun neticede sikayet ettigin kisi kardesi o yuzden kalkipta seni savunmz yine seni atar kardeşini tutar
(479 puan) tarafından
Öyle tabiki de ablası böyle saf kalpli böyle görümce gibi değil gerçekten abla gibi 9 yıldır tanıyorum az çok artık. Birinin bu konuda bununla konuşmasını istedim buda en iyi ablası olarak göründü yine de hata mı yaptım bilmiyorum
(479 puan) tarafından
Hiç bir şey olmamış gibi gelecek eve benden de normal davranmamı bekleyecek hep böyle oldu küssem konuşmasam aynj evin içinde çocuklarla bir yere kadar kimse de bilmiyor nede olsa sonra yine bir tartışmada gözü dönüyor hemen kolumu falan sıkıyor hırpalıyo hatta bir keresinde boğazımı sıkmıştı canımdan olacam gidiyim diyorum kimseye diyemiyorum genel olarak iyi biri ama tartışmada böyle olması herşeyden soğutuyor
0 oy
(26,528 puan) tarafından
Senin şüphelenmene kızmak yerine neden bu kadın suphelendi diye düşünmesi gerek. Benimde eşim çok telefonla uğraşır şifresi de var ama şifreyi biliyorum yani yanımda açar görürüm. Cumaya gider şarja takar gider banyoya girer yanımda şarjda bırakıp gider kaçırsa idi şüphe duyardim tabi. Günahını almak istemem illa bir şey yapıyor da diyemem ama bu kadar saklaması ve üzerine bağırıp çağırması hiç normal değil 
0 oy
tarafından
Keşke ablasına anlatmasaydin
(479 puan) tarafından
Anne babalara söyleyemedim 9 yıllık evliyim tartışmalarda böyle yapması sonra susup oturmam devam etmem kimseye dememem normal gelmeye başladı heralde ona. En azından ablası biraz daha orta yolu bulan iyi biri böyle görümce gibi hiç görmedim onu karakteri çok temiz saf kalpli az çok tanıyorum. Biri eşimle bu konuda konuşsun yaptığının yanlış olduğunu benimde artık bu konuda birilerine anlattığını görsün istedim buda en iyi ablası olarak göründü
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Benim eşimin telefonunda da şifre var bende yok bazen o görmeden karıştırıyorum hiçbişey yok bazen o varken alıyorum vermiyor sevmiyor telefon karıştırılmasını bende sevmiyorum gerçi ne biliyim kötü niyetli cebine koymamıştır belki ya da sen bağırınca bianda o da öfkelenmiştir asla savunmuyorum şiddeti yaptığı hata ama erkekler pek sevmezler böle şeyleri eşimin yanında ben kendi telefonuma bile bakamıyorum kızıyor bana ne var telefonunda diye 
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Keşke anlatmasaydin yarın bir gün barışırsiniz birbirine güzel söz etseniz bunlar da evde birbirini giyorlar bizim yanımızda aşk böcekleri diye laf eder bu görümce yani der mi der 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ablası ne yapsın kimi kime söylüyosun ki al çantanı git ama gittiğinde dönmemelisin bunun sonu yk
0 oy
(6,158 puan) tarafından
Şu telefon saklayan adamlara ayar oluyorum mide bulandırıcı resmen eşim yoldan gelir direk dusa girer der  bana telefonu islak mendille silip sarja takarmisin diye  sifresini bilirim istedigim zaman alırım telini bakarim  neden aldin baktin demez diyemez de  esim benim telefonumun sifresini bilir alip bakmaz  ama bayanlar bakıyor bunu kacirmanin anlami yok  hele şiddet meyilimi varsa ablasi yanlış kişi ailenden birine diycektin hoplatsin onu direk kan bağından bir cacık çıkmaz
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Sabah sabah bagirsam kavga cikarsam benimkide delirir.adam daha ustunu giyinmeden kavgaya tutusmussun.hirpalamak kimsenin hakki degil ezilelim iteklenelim diye evlenmiyoruz ama birazcik sendede hata var sifresi yoksa aldatma gibi şüphen yoksa abartilacak bi tavir degil bence.bende hic birakmam telefonumu tum sifrelerimi bilir ama hic ayirmam sarja birakinca elimden duser sadece
0 oy
tarafından
Boşanmayacaksan gitme derim gidebilecegimi gösterecegim derken işi git gele çevirme sonra dikkate almaz gerçekten gittiğinde ama tavır koy dokundurma kendine yüzüne bakma  öyle bı soğukluk hissetsin ki birşeylerin koptuğunu anlasın bence 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,338 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 758 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 600 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 695 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,754 soru

24,405,466 cevap

350,469 kullanıcı

...