0 oy
186 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (693 puan) tarafından
Arkadaşlar 23,25 kişilik davet almayı düşünüyorum iftara, fırın yemeği olarak şöyle tavuklu lezzetli bir tarif verebilir misiniz, (tavuklar küp küp olacak şekilde)

5 Cevaplar

0 oy
(1,999 puan) tarafından
Geniş bir kaba tavuğun miktarına göre yoğurt, salça, zeytinyağı, kekik, tuz, karabiber, sarımsak karıştır tavukları sosa bula fırına at mangal gibi oluyor yıllardır yaparım 
-Reklam-
0 oy
(12,952 puan) tarafından
23 25 kisiyi nerde agirliycan kiz :)
(12,952 puan) tarafından
Sana sorsaydim sen cevap verirdin canim :*
(693 puan) tarafından
Bizim masa da öyle birde yer sofram var büyük, e mutfak masası var bayram gibi olur diye düşündüm şenlikle :D amin canım sağol
tarafından
Nurtopum çok yorucu olmazmi ya
(12,952 puan) tarafından
Aynen yapabilirsen guzel olur tabi canim. Bende agirlamayi seviyorum ama yemekleri ben yapmayacaksam :D
(693 puan) tarafından
Valla canım benim misafirler kalabalık oluyor genelde, benimde gözümde biraz büyüyor ama üstesindende gelirim gibime geliyor
0 oy
(4,314 puan) tarafından
0 oy
(265 puan) tarafından
Daha biraz önce yaptım bende patates tavuk soğan sarımsak biber üzerine de domates  olacak şekilde yaptım baharatları attım salçalı sos yaptım iftara yakın pişecek bakalım iftara davet ettim bende eşimin akrabalarını 15 kişi toplam ama baya yordu Allah kolaylık versin 
(693 puan) tarafından
Sanada kolay gelsin canım sağol
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Tavukları küp küp doğrayıp soğan ve garnitürle pişir tepsiye dök üzerine beşamel sos yap birde kaşar rendele. Hem çok lezzetli oluyo hemde doyurucu 
(693 puan) tarafından
Hımm güzel geliyor kulağa beşamele bayılırım zaten
(693 puan) tarafından
Tşk ederim canım
(2,385 puan) tarafından
Evet çok güzel oluyo. İnternette buğu kebabı diye bulabilirsin
(2,236 puan) tarafından
Evet bende bu tarifi diyecektim. Çok güzel oluyor kesinlikle ve göze de hitap ediyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 177 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
0 oy
13 cevap 227 göst.
16 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu