0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (1,840 puan) tarafından
Biraz sert kalmış içine sogan biber salça kattıktan sonra fark ettim bu şekıilde bayadır pişiyor ama sertlik var hala düzelir mi piştikce yoksa boşuna mı bekliyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(1,299 puan) tarafından
Kuzum iyice haşlamadiysan swrt kalır
(1,840 puan) tarafından
Offf ya hafif sertlik kaldı ama yine su var içinde o şekilde haşlanmazmı canım
(1,299 puan) tarafından
Pişer kuzum da sebzeleri iyice erir
-Reklam-
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Kırmızı et mi canm bide ne şekilde yaptın anlamadm fırındami tenceredemi
(1,840 puan) tarafından
Tencerede yaptım canım ilk haşladım  sonra içine salça domates biber sogan koydum  da hafif bir setlik var bu sekilde bayadır pişiyor
0 oy
tarafından
Eğer yemek piştiği halde sertse mecbur öyle yenilir 
(1,840 puan) tarafından
Tüh neyse artık yapıcak yok saol canım
0 oy
(15,419 puan) tarafından
Tuzunu eklediysen zor yumuşar. Pişer ama sert kalir. 
(1,840 puan) tarafından
Ekledim ya tüh neyse artık içinde biraz kaldı kaptıyım bari Ocagı
0 oy
(13,404 puan) tarafından
Eti önce kızgın tavada mugurlemelisin az yağda yoksa pişmemiş çok uzun oluyor
(1,840 puan) tarafından
Haşladım ben ilk önce içine salça yemeklik malzemeleri attıktan sonra fark ettim hafif sertlik kaldı
(13,404 puan) tarafından
Doğrudan şu koyunca sertlesririyor canim
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Güveç varsa ver fırına,suyuna bak lokkkumm gibi olur
(1,840 puan) tarafından
Yemeklik malzemeleri pişti iyice yanmasım sjsjsj
(14,429 puan) tarafından
Yok canım yanmaz
0 oy
(2,367 puan) tarafından
O sertlik düzelmiyor malesef et çöp oluyor

Ben artık şöyle yapıyorum etin buz cozulunce gzuelce yıkıyorum kanını beyaz berrak su kalana dek sonra düdüklüye koyup eti 30 dk hasliyorum 

Soğanı kavuruyorum biberjni domatesini üzerine düdüklüde ki eti koyuyorum süzüp suyundan 

Biraz öyle kavuruyorum malzemelerle sonra etin o ekliyorum bı 5 dk psiiryorum kısım ateşte 

En son baharatlarını ekliyorum çok lezzetli olur 
(1,840 puan) tarafından
Düdüklü korkuyorum ben kullanmyı kuzum yok bende haşladım ama biraz sertlik kaldı
(2,367 puan) tarafından
Kesin tuz attın ete et sirnasti bacı öyle derler ete tuz atma
(2,367 puan) tarafından
Kız sen yemekelri nasıl yapıyon ben korksamda kullanırım.baska türlü pismiyo
(1,840 puan) tarafından
Valla attım sjjjs neyse öğrenmiş oldum saol canım
(2,367 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Hala sert ise düdüklüde pişirebilirsin, korkuyorsan ağzına folyo sar tencerenin kapağını kapat yine de yumuşar.. Bir kere aynı hatayı ben de yaptım pişmek bilmeyince düdüklü de pişirdim lokum gibi oldu. Atmadınsa azıcık kekik ve sarımsak da çok yakışıyor..afiyet olsun :)
(1,840 puan) tarafından
Düdüklü yok bende canım korktuğum için almadım sarımsak kekik koydum teşekkür ederim ☺️
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Dana eti öyle olur ya düdüklüde yapacaksın yada suyuna biraz yağ atıp 1.5 2 saat haşlayacaksın.. 
0 oy
(9,163 puan) tarafından
Düdüklü kullanaabiliyorsan at 15 dakika 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Düdüklü varsa at dudukluye 15 dk pişir canm eğer dediğin gibiyse o yemek rajat 45dk cnm diğer malzemeler dağılıyor ozmnda ya tecrübe ile sabit 
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Mühürlenmeden mi su ekledin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.
10 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Balpamugunannesi (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 670 göst.
22 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nursel karaduman (3 puan) tarafından soruldu

405,937 soru

12,167,673 cevap

36,631 kullanıcı

...