0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (1,337 puan) tarafından
Biraz sert kalmış içine sogan biber salça kattıktan sonra fark ettim bu şekıilde bayadır pişiyor ama sertlik var hala düzelir mi piştikce yoksa boşuna mı bekliyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(1,191 puan) tarafından
Kuzum iyice haşlamadiysan swrt kalır
(1,337 puan) tarafından
Offf ya hafif sertlik kaldı ama yine su var içinde o şekilde haşlanmazmı canım
(1,191 puan) tarafından
Pişer kuzum da sebzeleri iyice erir
-Reklam-
0 oy
(1,955 puan) tarafından
Kırmızı et mi canm bide ne şekilde yaptın anlamadm fırındami tenceredemi
(1,337 puan) tarafından
Tencerede yaptım canım ilk haşladım  sonra içine salça domates biber sogan koydum  da hafif bir setlik var bu sekilde bayadır pişiyor
0 oy
tarafından
Eğer yemek piştiği halde sertse mecbur öyle yenilir 
(1,337 puan) tarafından
Tüh neyse artık yapıcak yok saol canım
0 oy
(13,896 puan) tarafından
Tuzunu eklediysen zor yumuşar. Pişer ama sert kalir. 
(1,337 puan) tarafından
Ekledim ya tüh neyse artık içinde biraz kaldı kaptıyım bari Ocagı
0 oy
(11,320 puan) tarafından
Eti önce kızgın tavada mugurlemelisin az yağda yoksa pişmemiş çok uzun oluyor
(1,337 puan) tarafından
Haşladım ben ilk önce içine salça yemeklik malzemeleri attıktan sonra fark ettim hafif sertlik kaldı
(11,320 puan) tarafından
Doğrudan şu koyunca sertlesririyor canim
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Güveç varsa ver fırına,suyuna bak lokkkumm gibi olur
(1,337 puan) tarafından
Yemeklik malzemeleri pişti iyice yanmasım sjsjsj
(14,428 puan) tarafından
Yok canım yanmaz
0 oy
(2,369 puan) tarafından
O sertlik düzelmiyor malesef et çöp oluyor

Ben artık şöyle yapıyorum etin buz cozulunce gzuelce yıkıyorum kanını beyaz berrak su kalana dek sonra düdüklüye koyup eti 30 dk hasliyorum 

Soğanı kavuruyorum biberjni domatesini üzerine düdüklüde ki eti koyuyorum süzüp suyundan 

Biraz öyle kavuruyorum malzemelerle sonra etin o ekliyorum bı 5 dk psiiryorum kısım ateşte 

En son baharatlarını ekliyorum çok lezzetli olur 
(1,337 puan) tarafından
Düdüklü korkuyorum ben kullanmyı kuzum yok bende haşladım ama biraz sertlik kaldı
(2,369 puan) tarafından
Kesin tuz attın ete et sirnasti bacı öyle derler ete tuz atma
(2,369 puan) tarafından
Kız sen yemekelri nasıl yapıyon ben korksamda kullanırım.baska türlü pismiyo
(1,337 puan) tarafından
Valla attım sjjjs neyse öğrenmiş oldum saol canım
(2,369 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Hala sert ise düdüklüde pişirebilirsin, korkuyorsan ağzına folyo sar tencerenin kapağını kapat yine de yumuşar.. Bir kere aynı hatayı ben de yaptım pişmek bilmeyince düdüklü de pişirdim lokum gibi oldu. Atmadınsa azıcık kekik ve sarımsak da çok yakışıyor..afiyet olsun :)
(1,337 puan) tarafından
Düdüklü yok bende canım korktuğum için almadım sarımsak kekik koydum teşekkür ederim ☺️
0 oy
(5,879 puan) tarafından
Dana eti öyle olur ya düdüklüde yapacaksın yada suyuna biraz yağ atıp 1.5 2 saat haşlayacaksın.. 
0 oy
(6,271 puan) tarafından
Düdüklü kullanaabiliyorsan at 15 dakika 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Düdüklü varsa at dudukluye 15 dk pişir canm eğer dediğin gibiyse o yemek rajat 45dk cnm diğer malzemeler dağılıyor ozmnda ya tecrübe ile sabit 
0 oy
(9,247 puan) tarafından
Mühürlenmeden mi su ekledin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 253 göst.
10 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Balpamugunannesi (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 624 göst.
22 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nursel karaduman (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Papatyaa0 (95 puan) tarafından soruldu

380,384 soru

11,389,285 cevap

34,894 kullanıcı

...