Arkadaşlar az önce bir şey paylaşmisrim bir çok arkadaş abartıyorsun öz güvenli insan böyle yapmaz yok jöle süren erkeği halen beğenen var mı vs vs olay benim eşime karışmamla alakası yok bn zaten eşimin bakımlı olması tarafindayim, ve ona da çok güveniyorum sadece ortam kötü kimin ne niyetle yaklaştığını bilmiyorum çalıştığı yerdeki insanları tanımıyorum eski iş yerinde sürekli bayabalr gelir giderdi ama ben tanıyordum ikimizin ortak müşterilerileriydi hepsi, ve kendisi de bana karışıyordu ben açık Ken yok ceket giy yok kollarin görünmesin vs derdi ve ben böyle büyük tepkiler vermezdim ve ben onla bir yere gideceğimiz zaman ben şık giyinirken kendisi eşofmanla gelmek isterse ben tepki mi de koyarım yanlışta anlarım. Öz güven konusuna gelince çok şükür aşırı öz güvenim var ama bn bu kadar abartma diyip de tekrar bozup bana bağırmasına takıldım. Bir arkadaş da şey demiş jöle süren erkeği halen beğeniyorlar mi demiş, dişleri hep çürümüş aşırı bakımsız insanlar için adam öldürüyorlar TV bakarsan görürsün arkadaşım olay jöle sürüp beğenilir mi değil bana zamanın da karışıyorduysa ben de karıştırm kusura bakmasın , geçenler de bir makyaj yaptm normal kardeşim ve eniştem yanında çok abartı yapmışsın bilmem ne bilmem ne konuşup durdu ve ben kendim icin yapıyorum o da kendi için yapabilir buna da karşı değilim