0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar az önce bir şey paylaşmisrim bir çok arkadaş abartıyorsun öz güvenli insan böyle yapmaz yok jöle süren erkeği halen beğenen var mı  vs vs olay benim eşime karışmamla alakası yok bn zaten eşimin bakımlı olması tarafindayim, ve ona da çok güveniyorum sadece ortam kötü kimin ne niyetle yaklaştığını bilmiyorum çalıştığı yerdeki insanları tanımıyorum eski iş yerinde sürekli bayabalr gelir giderdi ama ben tanıyordum ikimizin ortak müşterilerileriydi hepsi, ve kendisi de bana karışıyordu ben açık Ken yok ceket giy yok kollarin görünmesin vs derdi ve ben böyle büyük tepkiler vermezdim ve ben onla bir yere gideceğimiz zaman ben şık giyinirken kendisi eşofmanla gelmek isterse ben tepki mi de koyarım yanlışta anlarım. Öz güven konusuna gelince çok şükür aşırı öz güvenim var ama bn bu kadar abartma diyip de tekrar bozup bana bağırmasına takıldım. Bir arkadaş da şey demiş jöle süren erkeği halen beğeniyorlar mi demiş, dişleri hep çürümüş aşırı bakımsız insanlar için adam öldürüyorlar TV bakarsan görürsün arkadaşım olay jöle sürüp beğenilir mi değil bana zamanın da karışıyorduysa ben de karıştırm kusura bakmasın , geçenler de bir makyaj yaptm normal kardeşim ve eniştem yanında çok abartı yapmışsın bilmem ne bilmem ne konuşup durdu ve ben kendim icin yapıyorum o da kendi için yapabilir buna da karşı değilim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
İnan ne dedigini sende bilmiyorsun Allah için bir oku yazdıgını 
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Gram anlamadım daha akıcı ve anlasılır yazarsan yorum yapalım 
(86 puan) tarafından
Eski  postumu okudun mu canm.
Şimdi sabah eşim saçını yaptı bende bu kadar dikkat çekme dedim o da bozdu sonra bana tavır yaptı, kendi için yapabilir asla karismam ama benimle bir yere geleceği zaman eşofman giyer Erinir mesela sinir oldm ben de buna yapması da değil şuan bagirmasina bozuldm Allah'ım böyle anlayışlı insnalar yorum yapsa keşke ya
(9,238 puan) tarafından
Kız yapası gelmiştir boşver alınma onlarında adet günleri gibi halleri geliyor arada garip hareketler yapıyorlar:)
(86 puan) tarafından
Sesli güldüm ahaha şuan sınırının bir katı gitti canm sağol of bir de saçma saçma yorumlar yapıp geriyorlar adamı ya
0 oy
(8,359 puan) tarafından

Yani konu ne tam olarak okudum ama yine anlamadım beynim yandı :D eşinin bakımlı olmaması felanmi

(86 puan) tarafından
Hayır canım diğer post kaldırım silindi şuan galiba
 Şimdi sabah eşim saçını yaptı bende bu kadar dikkat çekme dedim o da bozdu sonra bana tavır yaptı, kendi için yapabilir asla karismam ama benimle bir yere geleceği zaman eşofman giyer Erinir mesela sinir oldm ben de buna yapması da değil şuan bagirmasina bozuldm yoksa bakımlı olmasına karşı değilim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 377 göst.
26 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Kertebilenkele (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
0 oy
11 cevap 696 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu

409,539 soru

12,310,096 cevap

38,674 kullanıcı

Kategoriler