0 oy
107 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (1,742 puan) tarafından
Kızım 18 aylık çok yaramaz ve strese girince kusan bi bebek . Onunla önce 3 saatlık İstanbul’a gelecegız uçakla . 1 buçuk saat sonra da Sivas’a gideceğiz yıne uçakla. Ay kızlar acayıp panik oldum ya uçakta strese girerse ya durmazsa falan uff napcam ben havaalanında falan da bekleyecegız yemesi içmesi nasıl olacak valla rüyalarıma giriyor bana gaz verin azıcık 

1 cevap

0 oy
(1,737 puan) tarafından
Havalimanından birşeyler alabilirsin dışardan aldiklarin x- ray cihazında görüp çıkartıyorlar içerden oyalanmaso için yiyecek alabilirsin. Birde sen panik olursan oda hisseder ben zorluk yasamadim sadece etrafta insanlarla fazla ilgilendi ekranı açtım çizgi film izledi. Rahatladigi rutin alışkanlığı vardır illaki biberon olur emzik olur. Onları ver birde sevdiği çizgi filmleri telefonuna indir uçak modunda telefondan kulaklıkla dinletrsin. Birde her koltuğun önünde kusmuk torbası var merak etme
(1,737 puan) tarafından
Ordu istanbul arası  hep 2 saat civarı uctuk
(6,093 puan) tarafından
Onu duymustum dr sordum daha küçüktü maması vardi   yok oyle birsey dedi   görevliler de dogru yanlış herseye müdahale ediyolar insanlarin aklını kurcalıyor
(1,737 puan) tarafından
Hm doğrudur canım biz direk o an söylenince itiraz etmedik verdik herseyi
(6,093 puan) tarafından
Yok canım yanlis bilgi vermisler topluyolar atilan alinan herseyi alismis onlar toplamaya
(1,742 puan) tarafından
Tamam kızlar çok teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 277 göst.
15 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 690 göst.
26 Şubat 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 588 göst.