Hanimlar biz ilcede oturuyoruz. Merkez bize 1 saat uzaklikta. Esim memur haftasonu evde. 9 aylik evliyiz. 27 haftalik hamileyim. Bebek icin alisverisi kayinbabamlar yapacaklar yani aliyorlar sagolsunlar. Ama ben de kendime bir seyler almak istiyorum. Civilde ve ebebekte indirim varmis :D esimi merkeze gitmek icin nasil ikna ederim :D ben soylemesem hiiiiiic aklina gelip goturmez :D merkeze sadece hastene icin gidiyoruz :D napayim sizce ;D kocam kizmaz bagirmaz ama can alici bi cumle kurmam lazim :D
kediniz icin alisveris yapmanz gerektigini soyleyin bu seyle goturmez dersen sancm var de hastaneden sonra ugrattr:))
Canım netten de yapabilirsin bak şuan indirim var
Ya da cantama özel seyler almamız lazım de canım sonuçta yalanda değil iç çamaşırı ped faln kayinbabanin alacağı şeyler değil
Bizim bitanemiz için biseyler almamız lazım hayatım :) Tamam annenler alıyor ama düşünsene bunu sana baban aldı yavrum dediğimizi :) Hem indirimde varmıs kısa sürüyormuş :) Hadi gidelim hem biraz hava almış oluruz :))
Giy geceliğini yanına yaklaş aşkım de cicim de güzel sözler kullan ondan sonra naz yap beraber çarşıya çıkalım mi ben çok istiyorum bebeğim e bileyler almak bu sevinci senle tatmak istiyorum de söyle ışte bişeyler ;))
Valla bende ilcede oturuorum bebege su lazim gitmemiz lazim incelemem lazim diyorum eşim itiraz edemiyo :) sende bebegim icin kendim birsey secmek istiyorum ben almak istiyorum icimde kalsin istemiyorum falan de canim
Bunun için yalana ihtiyaç yok sancim var diye.
Sevgilim haftasonu merkeze gidelim mi biraz hava almış gezmiş birde bebek mağazalarına bakalım indirimli günler başlamış bebise birseyler bakalım benim de doğum için alacağım şeyler var mesela lohusa pedi göğüs pedi bunları babamlarin alması olmaz demen bence yeterli
Doktora gittiğin zaman hazır gelmişken benide biseyler bakalım bebiş mağazalarında gezmek çok zevkli deriz bunlarida biz almıştık diye dersin canım indirimde varmış bu ara e bebekte onu da söylersin.. bende çocuğunuzun üzerinde ikimizin aldığı birşey görmek istiyorum dersin..
Cennet mahallesndeki pembe gbi kapinib arkasna saklan ve bacagni uzat kac uzat kac :D :D genelde bzde alisverisi hep esim teklif ettginden hic aklma bu gldi :D
Canım seninle vakit geçirmeyi özledim komşular kızlar hep merkezde eşleriyle çok özeniyorum yaa bizde çıksak bebişimize bişeyler baksakmı senle uygun görürsen sende tabi çok hevesliyim yaaa de nazlan eve gelince de karşılıklı güzel bir kahve içeriz lütfeeeen de bende işe yarıyor :D
Iç çamaşırı falan alicam doğum için de )
1,492,259 soru
24,382,946 cevap
348,863 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın