Iyidir gozyaşına dayanamayan erkek :D yufka yureklidir eşine kıyamaz bi tanede bende var :D istikrarı elden bırakma ama sabah inşallah hava guzel olur erkenden kalkıp gezeriz diyerek yat ki iyice aklına girsin gezeceginiz :D
Hahhahah dur bende senin gibi yapayım benim herif te işe yarayacak mı
Gezme anlayışı pazar hahaah ayyy beni öldürdün biz karılardan korkulur :D
Hahaa kadinlarin silahi goz yasi :))
Anaa ne fenasin kiz ben hic aglayamam ha yalandan gulesim gelir :D
Valla kızlar nasıl eşleriniz var anlam vermek mumkun olmuyo :) sızınkılerı okuyunca benımkı nur alem nur gelıyo.Daha cok sevgım artıyo :) iyi ikna etmişsin insallah cıcı seyler alırsın bebısıne bizide haberdar edersın fıyatlardan.
Allah sizi iyi etsin emi iyi formülmüş:)) cok güldüm okurken bende deneyeyim şimdi gülerken ağlamaya başlarım zaten bu ara hormonlar bozuk Allah dan anlayışlı korkuyor sinirlencem diye hahaha hoşuma gitti bu fikir
Bu erkekler nedennn boyle nedeeennn :DD
Gezme anlayislari sifiiir pazara gotureyim ne :D Bizimkiside aynii hic anlamaz ole gezmeden etmeden -.- Sen hangi sehirdesin canim:D
Bacim Ben aglamak istesemde aglayamam goz yasimda akmaz Sen nasil agladin tarifi varmi hihi
ahahaha kiz sen bya blöf yapmssn ben bunlar icin hic ağlayamam:)
İnşallah hava güzel olur da çıkarsınız canım. Benim kocam da sağolsun bazen moralim bozulur sıkılırım hatta ağlarım ben demeden kendi der dışarı çıkalım diye :) seninki de öyle olur inşallah bundan sonra :)
Yalandan nasıl agladiniz hayret ettim:)) korkulur valla
Valla ben şöyle Bi 5 saniye bakarım suratına bide sırıtırım hemen der bizimki bakalım şimdi ne isticek der bende başlarım yok bişey tmm diye sonra vicdan yapr söylemezsem söyleyince de kabul eder hemen :D
Insallah hava iyi olur canim
1,492,934 soru
24,393,628 cevap
349,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın