Kızlar gerçekten normal de nasıl yaşanıliyorsa öyle yaşamak istiyorum. O kadar bıktim ki hayatımdan gerçekten lüks hayat istemiyorum ama azıcık düzen istiyorum ya. Biz oturduğumuz eve 4 yıl önce taşındık ev bizim değil bu arada ama çok büyük 4 odalı 2 balkonlu bir balkonu oda kadar kocaman bir ev. Evde bizim olmayan çok eski eşyalar vardı 4 yıldir o kadar eziyet çekiyorum ki kızlar ev o kadar eski ki mutfak dolabına temizlik için 1 kova su biraktik mutfağı çürümüş tü yerle bir oldu elini nereye atarsan elinde kalıyordu koltukları leş gibi sürekli birşeyler atıp eve milletin başka eskilerin getiriyoruz yenisini almaya gücümüz yetmiyor. Botlar aydır da evin tüm giderleri tamamen tıkalı usk kat sifon çekince bizim banyo afedersiniz pislik doluyor bizde geçici olarak giderleri tıkadık artık söylenmeye başladım eşime hijyen yok banyo leş gibi villeda ile silmekle olmuyor. Şimdi de 1 haftadır evin banyosundan tut koridorlara kadar kazimış boru döşemek için ama evi bı görseniz enkaz gibi hertaraf leş gibi ne çamaşır yıkayabiliyorum giydigimiz ne varsa uluortalıkta ev kazılmıs mezarlık gibi artık dayanacak gücüm kalmadı bu durumu kaldıracak. Eşim çalışıyor o yüzden buraya vakti kalmıyor. Evimde doğru düzgün dolap v.s yok ve. Sürekli bı yerler inşaatta. Gün yüzü görmedim kızlar. Neden benim diğer insanlar gibi hayatım yok kalkıp bugün bulaşık yıkancak çamaşır yemek silme süpürme. Neden birgün sadece bu işlerim var diyemiyorum sürekli inşaat sürekli insaat. Bugün eşimle konuşmadım hiç evi halletmiyor diye 2 cocukla bu rezillik içinde yaşıyoruz artık çocukları bile kaldıramıyorum şu enkaz gibi yiginiin üzerinden çocukları tuvalete götürüp getiriyorum bu durumda evin diğer yerleribile batmış durumda gerçekten ağlayarak yazdım çünkü kıxlar gerçekten yaşadığım şartlar çok kötü ve insanların siz olmasanız kim yaşar bu evde demesi bile ağrima gidiyor artk