Hepsi bot hesap takipçi satın alıyorlar yüksek takipçiyle insanlari kandiriyorlar ne yazık ki ağlama sakın olan oldu artık haram et eninde sonunda cikacak Bi yerden instagramda madrebebek sayfası var hem güvenli hem kaliteli burdan 4 5 kisi aldi onlarin kargosunun gelmesini bekledim hepsi cok memnun kaldi bende siparis verdim verdigim paraya helal olsun 13lu isimli hastahane cikis seti siparisiydi benimki yikadim utuledim suan hastane cantamda gununu bekliyor kapida ödeme yok havalenin yarısını gonderiyorsun kargo hazır denildiği gün sana siparişinin resimini gönderiyorlar odemenin geri kalanini gonderiyorsun eğer o sayfadan nstagram üzerinden almak istemezsen o sayfanın internet sitesi var lohusa takimimida ordan aldım oda çantamda bekliyor şuan kapı süsünu n11den aldım isimli ve ışıklı oda çantamda şuan sakın ola kapida ödemeli bile olsa instagramdan sakın bisey alma n11 trendyol sitelerinde isimli hastane çıkışlarını beğenmediğim için mecburen instagramdan almak istedim ama 40 kere araştırıp sorusturdum burdan 4 5 kisi onay vermese kendileri aldığına dair resimleri gormesem bende inanmazdim olan olmuş artık ağlayıp sizlama kalk toparlan günün yaklasiyor