0 oy
285 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (442 puan) tarafından
Birikmiş biraz paranız olsa şuan altın alır mıydınız? ama 2 ay sonra bozacaksınız bi iş için lazım olacak. Alır mıydınız? Malum şuan çok yüksek. Yoksa düşmesini mi beklemek lazım 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
2 ay sonra bozacaksan alma altın karı yapmak istiyorsan ileriye dönük yapmalısın 
-Reklam-
0 oy
(994 puan) tarafından
Geçen haberde söyledi kuyumcular alacaklar şimdi alsın yazın 2 katı olacakmış diye 
0 oy
(15,451 puan) tarafından
Bu seçim arefesinde almakta risk satmakta risk. Ben güvenip alamiyorum. 
0 oy
(765 puan) tarafından
Şuan çok yüksek canım ben almadım düşer mi onuda bilmiyorum 
0 oy
(5,701 puan) tarafından
Altin yukselise gecti dahada dusmez 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
İki ay içinde satacaksan hiç alma canm elindeki paradan dahi zararın oluyor valla altında dolarda uzun vaadeli yatırım aracı canm :) öyle iki ay beş ay da al sat yapınca zaten kuyumcular bize satarken pahalı satıp bizden alırken ucuz aliyolar bu gerçek ne zmn altın ya da dolar alırsınız ve aradn bı yıl geçer gibi düşün ozmn değer yer kâr yaparsın bı kaç ay için alma canm seçim de ne olacağı belli olmaz ama bı altın alsan gram yani 1600tl şuan galiba en fazla kar yapsan 200tl ffelan olur çok çok yüksekse dahi
0 oy
(6,822 puan) tarafından
Valla olsa hemen alırim çünkü düşmüyor daha da çıkıyo 
0 oy
(579 puan) tarafından
2 ay sonrası icin almazdım

Altın uzun vadede kâr ettiriyor.
0 oy
(13,619 puan) tarafından
Alirdim canım  . Aldığım bileklerimi değiştirdim çok başka model beğenip hiç zarar etmedim 
0 oy
(2,471 puan) tarafından
Önümüzde seçim var neyin ne olacağı hiç belli değil riske girmezdim ben
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Dün aldım ama 2 ay içinde bozduracaksam almazdım uzun vadeli yatırım için altın birebir 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 346 göst.
28 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
15 cevap 327 göst.
0 oy
10 cevap 311 göst.

406,382 soru

12,185,437 cevap

36,689 kullanıcı

...