Bu gün kızımı okuldan aldım eve dönünce okulda olan olayı anlattı.iki oğlan çocuğu tenefüste kollarından tutmuş biri de kızıma vurmuş.bir sırtına bir de bacak arasına.eve girdiğim gibi kontrol ettim şükür birşey yok.ama sinirim zipladi hemen okula gittim.biraz ortalığı karistirmis olabilirim.bagirmadim cagirmadim ama işi milli eğitime kadar goturecegimi gerekli cezaların verilmesini istediğimi söyledim.ogretmen müdür ve pervane oldular .konuşurken bana.cunki kızım öğretmene söylemek istemiş,öğretmeni daha tam dinlemeden konuşun barışın demiş.aranmamama ayrı sinirim zipladi .öğretmen asla böyle bir şiddet olduğunu duymadim diyor.vuran çocuğun annesi aradı hokur hokur ağlıyor.milli eğitime gotururseniz okuldan bile atabilirler mis diyor.diger çocuğun velisi aradı o da aynı şekilde milli eğitim çocuk şubeye bildiriyormus şiddeti diyor özür diliyor.o çocuklara da kıyamıyorum .kendimi annelerinin yerine koyabiliyorum.fakat çocukta olsalar bir yaptirim uygulansın ve ders olsun istiyorum ne yapacağımı şaşırdım yarın olayda geçen tüm çocuklar ve veliler çağırıldı müdür ,öğretmen veliler vs toplantı olacakmış.hem şiddet hem de böyle bir hassas yere vurulduğu için .ne yapacağımı nasıl tepki verecegimi sasirdim