0 oy
441 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bugün kızımın rutin kontrolleri vardi o arada bende doktoruma uğradım kiloma bakayım dedim hamilelikten once 67 dim doğuma girerken tartıldım 83 olmuştum bugün baktım ki 68 olmuşum normal kiloma 1 kg kalmış cok sevindim hedefim 60 kg olmak :D

3 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Ay ne güzel yaa nasıl verdin
tarafından
Surekli aglayan kolik bi bebeğin varsa verirsin cok eziyetli canm bi de bol bol su icerek
(1,615 puan) tarafından
Ne kadar sürede gitti peki canım
tarafından
44 günlük bugün canm bebek
(1,615 puan) tarafından
Maşallah ya kısa sürede gusel gitmiş kilolarin
tarafından
Sagol canm cok tesekkur ederim daim kalır insallah
-Reklam-
0 oy
(14,715 puan) tarafından

Ne kadar sürede verdin :)

tarafından
Kaç aylık canm. Hayırlısıyla kucağınıza alın insallah zamane bebekleri yaramaz oluyorlar canm aynen
(14,715 puan) tarafından
Daha doğmadı canım 28 haftalığım
tarafından
Varmis daha canm bugünlerin tadını çıkar sonra bi vardak caya bi tatlı uykuya hasret kaliten tabi iyi ki varlar bebisler bi kokusu yeter
(14,715 puan) tarafından
Hayırlısıyla Doğusunda kokusunu çekeyim
Eşim asker görevde olduğu zamanlar uyuyamıyorsuö hiç şimdi bebeğimle otururuz artık :))
tarafından
Insallah canm o günler gelr
0 oy
tarafından

Bizimle değilsin:getlost:

tarafından
Diyetçiler olarak seni kovdum:)) 83 le doğuma girdim 7 ay önce şuan 84 napalım yani ölekmi:((
tarafından
Oy kiz kovma seviyorum burayi :) belki ilerleyem zamanda bende alirim bilmiyorum bebek cok sorunlu ondan eridim bide bende odem cok fazlaydi karnim son ayda çıktı ayak parmaklarım ellerim hep şişti kilom yoktu ödemdi o da gtti doğumla
(1,851 puan) tarafından
O zaman beni kapi dışarı edin :))) çünki 42 ile hamile kaldim 9 ay boyunca sadece 3 kilo aldim o da bebeginmis :)) simdi yine 45 im :)
tarafından
Kovuldum tatlim :) cok azmış kiz kilon. Şaka bi ya saglik olsn onemli degil kilo
tarafından
Ben hamilelikte 9 kilo zayıflayp 3 kilo alıp doğuma gittim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 388 göst.
0 oy
9 cevap 312 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aayfer (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ftm.omr (1 puan) tarafından soruldu
0 oy