0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar az demin evimin camlarını silerken bitane yaşlı başlı bı amca gencecik kizim arkasından resmini çektiğini fark ettim evim ana yola bakıyor bayan farkında değil önde yürüyor bitane yaşlı başlı açmış flaş ha bire kızın resmini çekiyordu camdan aşağıya bağırdım ses gitmedi kızda farkında değil yürüyp gitti şok oldum hamileyim inene kadar ortalıkta kimseyi bulamadım yaa nasıl böyle insanlarla yaşıyoruz biz ya 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,986 puan) tarafından
Kadınlar yaşlandıkça vazgeçiyor erkekler de azıyor sanırım 
(210 puan) tarafından
Valla öyle olmuş artk önümüze bakarak değil arkamıza bakarak yürümeliyiz
-Reklam-
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Nedense yaşlılardan daha çok sapık çıkıyor mübarek gün bide Allah korkusu kalmamış kimsede 
(210 puan) tarafından
Gerçekten baktığın da zor ayakta yürüyecek şekilde kızda 18 yaşlarda falan nasıl böyle bir ülke olduk şaşırdım ya
0 oy
tarafından
Bu yaslilar daha beter olmus anlamadim 
(210 puan) tarafından
Evet maalesef böyle olmuş gerçekten
0 oy
tarafından
Öncelikle banane başım belaya girmesin deyip geçmediğin için Bi insan olarak sana teşekkür ederim kendi adıma... zaten çoğu sapık hep yaşlılardan cikiyor yaşlanınca noluyor bunlara havadan sudan mi biseyler kapiyorlar 
(210 puan) tarafından
Valla o bayana bugün yapan yarın banada yapar gerçekten dua etsin hamileyim inene kadar yoktu yoksa gerçekten rezil ederdim yaa terbiyesiz
tarafından
Keşke herkes bu mantıkla düşünsene birbirine yardım etse ama nerde.... keşke orda kalsaydı adamda Bi güzel meydan dayağı yeseydi aklı başına gekirdi pisligin
(210 puan) tarafından
Gerçekten orda görseydim her şekilde dayak yiyerdi çünkü komşularim hepsi şok oldu nasıl böyle bı yüzsüzle aynı yerde yaşaya biliyoruz diye
0 oy
tarafından
Biz ankarada yaşarken parka kızımı götürdük eşimle bi yaşlı amca ve genç Suriyeli bi bayan dip dibe oturmuşlar etmedikleri sey kalmadı eşim dedi çabuk gidelim yoksa ben adama dalacam Rabbım akıl versin ne diyeyim 
(210 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(51,131 puan) tarafından
kendi pisliginde.bogulsun inşallah 
0 oy
(7,443 puan) tarafından
Ulan bir ayağın çukurda bu gün mübarek gün diyip oturup kuran okuyacagina tövbe ya seneye bu günü bulabilecek misin acaba otur namaz kıl kuran oku tabi hepimiz için geçerli ama yaşında da utanmiyo zaar

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 168 göst.
10 Haziran 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatice Beren (167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,278 göst.
15 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 439 göst.