0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (347 puan) tarafından

Hamileyim doğuma 2 ayımız var nasipse

Eşim asker olduğu için başka bir şehirde yaşıyoruz bayrama memlekete geldik eşim bugün geri dönüyor ben kalıyorum çok zoruma gitti ayrı kalmak asker eşleri bilir görev süreleri uzun olur bazen doğuysa ve yaz mevsimiyse evde durdurmazlar fazla bundan dolayı memlekette kalmak en mantıklısıydı ki zaten bulunduğumuz şehrin hastane şartları da çok elverişli değil ama işte ayrı kalmak üzüyor insanı aramızda vardır bu gibi durumlardan dolayı ayrı kalanlar nasıl geçti zaman neler yaptınız 

5 Cevaplar

0 oy
(5,344 puan) tarafından
ben tekim canim aileyle olmuyor pek
(347 puan) tarafından
Hamile olmasam bende kalırdım alışıyor insan çünkü evine düzenine ama bebek olunca mecbur kaldık umarım hızlı geçer zaman
-Reklam-
0 oy
(13,742 puan) tarafından
Bu kisiye göre de değişiyor galiba cankm ama benim kuzenim asker eşi çok evhamli çok pimpirik hep hasta oluyor kuzenim göreve gittiğinde kendi başına kalınca 
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Benim de Allah nasip ederse 2 ayım var doğuma. Ben de annemlerin yanına geldim memlekete. Deprem yaşadık marasta o zamandan beri memleketteyim. Eşim çalışmaya başladı o marasta su an

Evlenmeden ince de uzun mesafe ilişkisi yaşıyorduk şimdi de ona benzedi ilişkimiz.

Çok zorlaniyorum bazen zaten daha 1 yıldır evliydik özlüyorum eski hayatımızi rahatlığımızı her şeyimizi.. 

Ama evde tek başıma durmaya çok korkuyorum çünkü arada ufak depremler oluyor hala azaldı bayağı ama bitmedi. Ve sürekli 6.7 bekleniyor falan sözleri yüzünden çok psikolojim bozuldu. Gidemiyorum eşimle birlikte burada doğumu bekliyorum.

Doğumdan 2 ay sonra da askere gidecek 1 ay da öyle geçecek derken ekim başına doğru ancak kavuşup evimize gidebileceğiz gibi duruyor ALLAH nasip ederse ınşaallah.

O zamana kadar disimi sıkıyorum bekliyorum. Buna da şükür diyorum. Hepimiz hayattayız imkanımız var değerlendiriyoruz vs diye. ALLAH bu günlerimizi aratmasın ınşaallah.
(347 puan) tarafından
Amin çok şükür yolunu bekleyecek eşimiz var Rabbim başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi.
(2,865 puan) tarafından
Amin ınşaallah
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Sağolsun eşim askermis gibi davrandı bana bir buçuk yıllım orda burda geçti çok zor 
(347 puan) tarafından
İnşallah tez zamanda bir düzene oturtursunuz
(1,150 puan) tarafından
Oturduk çok şükür geçti o gnler
0 oy
(4,164 puan) tarafından
İlk zamanlar çok zor geliyordu ama şükür alıştık ev götüremez yer çıkmasında alışıyor insan göreve gidip gelmesine
(347 puan) tarafından
Tabi ki hamile olmasam benim içinde sıkıntı yok kac gün gecsede evine geliyor  sonuçta ama şu durumda biraz disimizi sıkacağız artık:(

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 239 göst.
22 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 520 göst.
0 oy
19 cevap 930 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 434 göst.
27 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bir deniz annesi (683 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,960 cevap

39,983 kullanıcı

Kategoriler

...